Mekaaninen asentaja, Lempäälä

Haemme asiakkaallemme Drillset Oy:lle Lempäälään

MEKAANISTA ASENTAJAA. 

Voit olla jo kokenut ja ammattitaitoinen asentaja tai vastavalmistunut osaaja, jolla on hieman kokemusta työharjoittelusta tai vastaavasta tehtävästä. Tehtävä sisältää mekaanista asennustyötä, jossa vaaditaan hyvää kuvienlukutaitoa, sekä ymmärrystä pneumatiikasta ja hydrauliikasta.

Etsimme tiimityöskentelijää oppimishalulla ja aktiivisella asenteella varustettuna.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta tehtävässä on mahdollisuus vakinaistamiseen määräajan päättymisen jälkeen. Palkkaus on TES:n tai sopimuksen mukaan. 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Satu Kivekäs, p. +358401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!