Mekaaninen asentaja, Pori

Etsimme asiakkaallemme ASENTAJAA KOKOONPANOON Poriin.

Asiakkaamme on alansa arvostettu markkinajohtaja. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. Tuotantoyksiköt sijaitsevat Tampereella ja Porissa. Lisäksi tytäryhtiöt löytyvät Saksasta, Ruotsista, Sveitsistä ja Yhdysvalloista.

Asentajan työ pitää sisällään uusien koneiden mekaanista kokoonpanotyötä. Työssä tarvitaan hyvää kuvienlukutaitoa, sinnikkyyttä ratkoa mahdollisia eteen tulevia ongelmia, aikaisempaa kokemusta koneasennuksesta sekä hydrauliikan tuntemusta. Työtä tehdään kahdessa (2) vuorossa, aamu ja ilta. 

Sinulle on tärkeää laadukas työnjälki ja arvostat omaa osaamistasi. Toimit tarkasti annettujen ohjeiden ja aikataulujen mukaan ja huolehdit työturvallisuuden noudattamisesta. 

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta mielellään liikkuvien- ja/tai työkoneiden asennustöistä. Tärkeintä on kuitenkin osaaminen teollisuuden alan mekaanisen asentajan tehtävistä. Luemme eduksi myös kokemuksen isojen kappaleiden käsittelystä, siltanosturin käyttökokemuksen sekä ERP-järjestelmän tuntemuksen. Tehtävässä menestymiseen vaaditaan oma-aloitteista työotetta, sekä hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja.

Tarjoamme sinulle sinulle paikan viihtyisässä ja välittömässä organisaatiossa mukavilla työkavereilla sekä nykyaikaisilla työvälineillä varustettuna. Palkkaus aiemman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Työskentelet osana muuta Porin yksikön kokenutta tiimiä.

Pääset aloittamaan tehtävässä joustavasti sopimuksen mukaan, mahdollisen hakemuskäsittelyn ja haastattelun jälkeen. Työsuhde aloitetaan määräaikaisena työsuhteena, josta mahdollisuus vakinaistumiseen.

Heräsikö kysyttävää?

Rekrytointia hoitaa ValtaGroup Oy. Mikäli haluat lisätietoja haun tiimoilta, ota yhteyttä ValtaGroupissa Hannele Könnömäkeen, +35844 033 9993, hannele.konnomaki@valtagroup.fi

Odotamme sinua!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen tai vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy on alan ammattilaisten perustama valtakunnallista rekrytointipalvelua harjoittava yritys. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Mekaaninen asentaja, Pori

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!