Mekaniikkasuunnittelija - Bronto Skylift Oy Ab Pori

Etsimme asiakkaallemme Bronto Skylift Oy Ab:lle Porin toimipisteeseen

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA. 

Bronto Skylift Oy Ab on hydraulisia henkilönostimia valmistava metalliteollisuusyritys ja alansa markkinajohtaja maailmassa. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. Tuotantoyksiköt sijaitsevat Tampereella ja Porissa. Lisäksi tytäryhtiöt löytyvät Ruotsista, Sveitsistä ja Yhdysvalloista.

Mekaniikkasuunittelija toimii kokoonpanojen ja valmistettavuuden tukitoiminnoissa. Työssäsi autat akuuttien ongelmien ratkaisemisessa sekä kehität valmistettavuutta rakenne- ja piirustusmuutosten avulla. Tunnet entuudestaan tuotantoympäristön ja kykenet toimimaan tuotannon rajapinnassa yhteistyössä erilaisten ihmisten ja tiimien kanssa.

Odotamme sinulta aikaisempaa suunnittelukokemusta 5-10 vuoden ajalta. Koulutustaustasi voi olla insinööri tai diplomi-insinööri. Oma-aloitteisuus, käytännönläheisyys ja erinomaiset ongelmanratkaisukyvyt ovat hyödyllisiä ominaisuuksia tässä tehtävässä. Laaja-alainen osaaminen muista osa-alueista, kuten mm. sähkö-, automaatio- tai hydrauliikkasuunnittelusta katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme sinun olevan englannin kielen taitoinen.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työpaikan viihtyisässä ja välittömässä organisaatiossa mukavilla työkavereilla sekä nykyaikaisilla työvälineillä varustettuna. Tarjoamme myös kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia, hyvät työsuhde-edut ja vakaan työsuhteen osana arvostetun kansainvälisen toimijan rivejä. Valittu henkilö tulee työllistymään Bronto Skyliftin palvelukseen ja sijoittumispaikkana on Porin toimipiste.

ValtaGroup Oy tukee asiakkaan Bronto Skylift Oy Ab:n omaa rekrytointia ja käsittelee hakemukset luottamuksella sekä sopii haastatteluista. Mikäli tarvitset lisätietoja haun tiimoilta, ota yhteyttä ValtaGroupissa Hannele Könnömäki, p. +35844 033 9993, hannele.konnomaki@valtagroup.fi tai Satu Kivekäs, p. +35840 139 9993, satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!