Mekaniikkasuunnittelija, Dynaset Oy

Dynaset on maailman johtava hydrauligeneraattorien, -korkeapainepesurien ja -kompressorien valmistaja. Yrityksen teknologiset ratkaisut lisäävät liikkuvien työkoneiden tuottavuutta aina pienistä ajoneuvoista suuriin työkoneisiin. Asiakkaiden auttaminen uuden teknologian hyödyntämisessä on keskeinen osa yrityksen liiketoimintaa. Dynasetilla jokaista työntekijää pidetään arvostettuna tiimin jäsenä, jolla on tärkeä paikka seikkailumme toteuttamisessa hydrauliikan maailmassa.

Etsimme Dynaset Oy:lle Ylöjärvelle vakituiseen työsuhteeseen

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

Mekaniikkasuunnittelijana työpäiväsi koostuvat edistyksellisten hydraulilaitteiden, osien tai teknologisten ratkaisujen suunnittelusta, kehityksestä ja tuoteylläpidosta. Kuulut osaksi innovatiivista, avointa ja asiakaslähtöistä tuotekehitystiimiä, vastaten kuitenkin omista tuotteista ja osakokonaisuuksistasi itsenäisesti. Toimit tiiviissä yhteistyössä oman talon myynnin, hankinnan ja tuotannon asiantuntijoiden kanssa ja olet osaltasi mukana varmistamassa tuotteiden laadukkuutta sekä kustannustehokasta valmistettavuutta. Lopullinen tehtävänkuva muotoutuu ajankohtaisten projektien, osaamisen ja kiinnostuksesi perusteella.

Työssä onnistumisen kannalta odotamme sinulta toimeen tarttuvaa ja oppimishaluista työotetta, tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. DI, insinööri) ja/tai aikaisempaa työkokemusta vastaavien mekaniikkasuunnittelun tehtävien parista. Työssäsi käytät suunnitteluohjelmistoja (Solidworks, E3) ja hyödyt PDM-osaamisesta. Toivomme, että sinulla olisi jo hieman kokemusta hydrauliikasta, mutta tätä tietotaitoa olemme tarvittaessa valmiita myös kouluttamaan. Työn luonteen vuoksi hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomen että englannin kielellä ovat tärkeät, koska teet tiivistä yhteistyötä sisäisten sidosryhmien kanssa ja asiantuntijuudellasi autat heitä onnistumaan asiakastyössä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana aikaansaavaa ja osaavaa porukkaa sekä yritystä, jossa on hyvä työilmapiiri ja tiimityö aidosti osa kulttuuria ja menestystä. Mekaniikkasuunnittelijan tehtävä tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja kokemuksen myötä kasvaa jopa kokonaisesta tuotelinjasta ja sen jatkokehittämisestä vastaavaksi asiantuntijaksi. Saat omassa roolissa onnistumista ja ammatillista kehitystä varten tarvitsemaasi tukea esihenkilöltäsi sekä hyvät työsuhde-edut, joihin lukeutuu mm. ePassi.

Tehtävään valittu henkilö työllistyy Dynaset Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen. Palkkaus määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa SOL Henkilöstöpalveluiden aluepäällikkö Anna Virtanen to 16.3., 23.3. ja 30.3. klo 14–16 p. 050 355 7733 tai anna.virtanen@sol.fi.

Hae työpaikkaa jättämällä osaamisesta ja taustasta kertovat hakemuksesi ja CV:si sähköiseen hakujärjestelmäämme su 2.4. mennessä. Odotamme jo yhteydenottoasi ja aloitamme hakemuksien läpi käymisen jo hakuaikana!

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Puhelin: 050 355 7733
Sähköposti: anna.virtanen@sol.fi
Sijainti: Menotie 3

Logo

Mekaniikkasuunnittelija, Dynaset Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!