Mekaniikkasuunnittelija, Finndent Oy

Adiente
Keilaranta 1
Vakituinen tehtävä
Haku alkaa ja päättyy

Finndent Oy, www.finndent.fi, on Suomalainen hammaslääkäri hoitolaitteita valmista yritys. Finndentin juuret ulottuvat 1970 luvulle saakka ja yritys suunnittelee sekä rakentaa itse hammaslääkärituolikokonaisuuksia, jota myydään Euroopan markkinoilla. Finndentin liikevaihto vuonna 2020 oli 4,3 milj eur ja työllistimme 11 henkilöä. Finndentin kasvu on jo toista vuotta peräkkäin erittäin vahva, koska orgaaninen kasvu on 30%/vuosi. Yhtiö kuuluu Genera konserniin, jonka kokonaisliikevaihto on noin 18MEUR.

Haemme nyt vakituiseen tehtävään:

Mekaniikka suunnittelijaa, Helsingissä sijaitsevaan toimistoomme

Tehtävä:
Tehtäväsi on vastata mekaniikkasuunnittelusta sekä ottaa kokonaisvastuu suunnittelun dokumentoinnista.  Mekaniikkasuunnittelijana tehtäväsi on ennen kaikkea suunnitella hammaslääkärituolikokonaisuuksia, mutta myös tarpeen mukaan alihankkia tarvittava suunnitteluapu. Kun Finndent myy hoitotuolikokonaisuuden, se usein räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan – ja tuotevariaatioita on tuhansia. Asiakas voi muunnella ja muokata tuoteominaisuuksia, mikä johtaa siihen, että toimitettavassa kokonaisuudessa muuttuu: väri, tuolin toiminnot, imut, elektroniikkaa ja muu tekniikkaa – Finndent toteuttaa sen minkä asiakas haluaa. Tämä tehtävä on siis monipuolinen ja mielenkiintoinen, se vaatii suunnittelijalta tekemisen innostusta ja ”out of the box” -ajattelua, heittäytymistä ja kokeilemisen halua, ja tietysti teknistä osaamista, ammattiylpeyttä ja tarkkuutta, sekä pitkäjänteisyyttä kokeilla ja hienosäätää, muokata, miettiä, suunnitella uudestaan ja parantaa entisestään. Sekä tietysti tämä kaikki edellyttää tarkkaa dokumentaatiota, jotta tiedetään mitä on tehty, ja mitä kokonaisuus sisältää. Mekaniikka suunnittelijana vastaat koko tuotteen dokumentaatiosta ja versiohallinnasta.

Toivomme sinulta:
Olet koulutukseltasi DI tai insinööri, olet opiskellut esimerkiksi konetekniikkaa. Opintojen jälkeen sinulla on ainakin noin 5 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä, eli olet suunnitellut mekaanisesti ja teknisesti vaativia tuotteita. On tärkeää, että olet työskennellyt metallien kanssa ja tunnet valmistusmenetelmät sekä eri materiaalien ominaisuudet. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla ”Medical” -alan kokemusta, me opetamme sinulle mikä on alalla tärkeää, sekä mitä pitää erityisesti huomioida, mutta alan tuntemus on erittäin hyvä lisä.

Tässä tehtävässä ensisijaiset työkalusi ovat PTC Creo ja Autocad -ohjelmat. Varsinkin Creo-osaamisesti tulee olla sujuvaa, koska se tulee olemaan päätyökalusi! Toivomme lisäksi, että jokin PDM-ohjelma on sinulle tuttu, koska olemme hankkimassa PDM/PLM-järjestelmää.
Teoreettisen osaamisen ja suunnittelemisen taidon lisäksi, toivomme että haluat itse kokeilla, näprätä ja rakentaa. Finndent on pieni yritys, joten kun sinä suunnittelet prototyypin, saat myös itse rakentaa sen ja kokeilla mikä toimii, ja parantaa prototyyppiä, kunnes se toimii moitteettomasti.
Toivomme myös, että 3D tulostaminen on sinulle tuttua, ja että osaat hyödyntää sitä, kun suunnittelet ja rakennat prototyyppejä.

Henkilönä toivomme, että olet tiimipeluri, joka pitää siitä, että pienessä yrityksessä kaikki auttavat kaikkia tarvittaessa ja ymmärrät hyvän yhteishengen merkityksen ja arvostat sitä. Pidät kiinni aikatauluista ja osaat myös ilmaista omat näkemyksesi, ja sinulla on sekä paineensietokykyä ja epävarmuuden sietokykyä. Olet mukava, aikaansaava ja avulias ja sinun kanssasi on miellyttävä tehdä töitä.  Näet kokonaisuuksia, pidät suunnittelusta, tykkäät näperrellä ja ruuvata, olet näppärä tietokoneiden kanssa ja hallitset englannin kielen hyvin – se on konsernikielemme. Muut kielitaidot ovat plussaa.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haasteellisen sekä monipuolisen työtehtävän pienessä Suomalaisessa kasvuyrityksessä. Samassa toimistorakennuksessa toimii toimisto, suunnittelu, tuotanto ja varasto – joten saat olla osa kaikkia osastoja joka päivä. Työyhteisö on myös pieni ja mukava, Finndent arvosta hyvää työilmapiiriä ja jokainen työntekijä on yhteisössä tärkeä.
Finndentin jokaiselle asiakkaalle räätälöidyt tuotteet ovat laajasti arvostettuja ulkomailla, ja tehtävässäsi näet hyvin konkreettisesti oman kätesi jäljen, ja saat olla ylpeä, kun sinun suunnittelemasi hammaslääkärituolit ensin muodostuvat malliksi ja sitten oikeaksi tuotteeksi.  
Tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.  

Rekrytoinnista vastaa Adiente Oy
Rekrytoinnista vastaa HR partnerimme Adiente Oy, www.adiente.fi. Mikäli pidit ilmoitustekstistä, ja haluaisit tämän työn, rekisteröi silloin suomenkielinen CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi osoitteessa www.adiente.fi mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 15.12.2021. Aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden haettua, joten älä odota hakemuksen kanssa!
Lisätietoja tehtävästä antaa Adienten toimitusjohtaja Erica Flinck-Härkönen,
erica.flinck-harkonen@adiente.fi, tai 040 510 7700.

Adiente

Adiente Oy on vuonna 2005 perustettu pieni ja kokonaisvaltainen HR talo.  Olemme erikoistuneet rekrytointeihin, pitkäaikaisiin henkilöstövuokrauksiin, tiimikehitykseen sekä henkilö- ja ryhmäanalyyseihin. Teemme myös outplacement toimeksiantoja sekä Business Coachingia, yksilö ja tiimitasolla. Autamme myös yrityksiä ja organisaatioita HR konsultoinnin muodossa.

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, ensisijaisena toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu, Business Coahingia teemme koko Suomessa. Lue lisää meistä sekä toimintatavastamme sivuillamme www.adiente.fi

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!