Mekaniikkasuunnittelija tuotekehitykseen

Oletko halukas oppimaan uutta ja hyödyntämään osaamistasi uuden kehittämisessä? Kiinnostaisiko sinua toimia yrityksessä, joka tuottaa ja kehittää uutta teknologiaa toimialamme tarpeisiin. Valmistamissamme laitteissa ja tuotantolinjoissa yhdistyvät monipuolinen teknologia sekä korkea automaatio- ja ohjelmisto-osaaminen. Jos vastasit kyllä ja viihdyt kansainvälisessä työympäristössä, tule mukaan rakentamaan maailman parhaita elementtituotantolinjoja! Tutustu tästä tiimimme jäseneen Jyrkiin ja hänen työpäiväänsä.

 

Etsimme tuotekehitystiimiimme MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA, olisitko se sinä?

Mekaniikkasuunnittelijana tulet osaksi tuotekehitystiimiämme, jossa saat työkavereiksesi moniosaavan joukon mukavia kollegoita. Tehtävässä tulet toimimaan monipuolisessa roolissa yrityksemme laitteiden kehityksessä ja tuotehallinnassa. Tehtäviisi kuuluvat laitteiden mekaniikkasuunnittelu sekä tuotteiden elinkaarenhallinta. Pääset suunnittelemaan keskiraskaita laitteita, liikkuvia koneita ja tehdas-kokonaisuuksia, joissa automaation taso on korkealla. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän kansainvälisessä organisaatiossamme, jossa pääset vahvasti vaikuttamaan toimialamme tuotetarjontaan ja niiden kehittämiseen.

Tunnistatko alta itsesi?

Olet käytännönläheinen ja oma-aloitteinen koneinsinööri/diplomi-insinööri, jolla on jo kokemusta suunnittelutehtävistä. Hallitset mekaniikkasuunnittelun työvälineet, joista käytössämme on SolidWorks, SolidPDM ja AutoCad. Työvälineihin saat tarvitsemasi perehdytyksen. Tiimimme tavoitteena on suunnitella modulaarisia, valmistusystävällisiä tuotteita, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita. Tuotteissamme on käytössä runsaasti myös hydrauliikkaa ja pneumatiikkaa, joten osaaminen myös näistä teknologioista on eduksi tehtävässä. Sinulla on valmiuksia ajoittaiseen matkustamiseen ja tulet työssäsi toimeen myös englannin kielellä. Luonteeltasi olet avoin, haluat vaihtelevia haasteita, otat vastuun omasta työstäsi ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työskentelet luontevasti niin ryhmässä kuin itsenäisesti. Tehtäväsi määrittyvät osaamisesi mukaan ja saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tarvitsemasi koulutuksen.

Terveiset tulevalta esimieheltäsi:

”Tervetuloa osaksi suuren pienen talon tuotekehitystiimiä! Meillä käytät ja kartutat osaamistasi ihan eri tavalla laaja-alaisesti kuin isojen konsernien monikerroksisissa organisaatioissa. Saat kuitenkin keskittyä täysillä mekaniikkasuunnitteluun - laaja-alaisuus tulee siitä, että tiimimme vastuulle kuuluvat niin yksittäiset laitteet kuin kokonaiset tuotantojärjestelmätkin. Oman mausteensa tekemiseen tuo globaalius; meillä on asiakkaita reilusti yli 100 maassa.”

- Jouni Sirkka, Director, Product Development

Mitä tarjoamme:

  • sinulla on mahdollisuus vaikuttaa toimialamme kehitykseen ja pääset näkemään työsi tulokset myös käytännössä konkreettisina tuotteina
  • pääset mukaan rentoon ja toisiaan tukevaan moniosaavaan asiantuntijoiden työyhteisöön
  • tuemme hyvinvointiasi mm. Smartum -eduilla
  • laajan työterveyspalvelun lisäksi terveysvakuutus
  • läheisestä työpaikkaruokalasta saat laadukkaat lounaat edullisesti
  • modernit työkalut ja ohjelmistot

Kyseessä on vakituinen työsuhde ja aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa E12-tien ja rautatieaseman läheisyydessä. Ajat toimipisteeseemme vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin.

Tutustu esimerkkiprojektiin

Lisätietoja tehtävästä maanantaisin ja torstaisin klo 12.00-13.00:

Jouni Sirkka, Director, Product Development

040-6645 464, jouni.sirkka@elematic.com

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi www.eezypersonnel.fi kotisivujen kautta 28.8.2022 mennessä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Elematic Oyj

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja –tuotantolinjojen toimittaja. Yrityksemme pääkonttori ja yksi tuotantolaitoksistamme sijaitsevat Akaan Toijalassa. Tämän lisäksi tuotantolaitoksia on Riihimäellä ja Intian Alwarissa sekä muita toimipisteitä USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa. Liikevaihtomme on noin 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Yrityksemme on perustettu vuonna 1959 ja työllistämme noin 250 henkilöä.

Sijainti: Airolantie 2
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!