Mekaniikkasuunnittelija

 

Etsitkö merkityksellistä työpaikkaa, jossa sinulla on mahdollisuus olla vaikuttaa ja toimia osana innovatiivista tiimiä?

VTT on yksi Euroopan johtavista tutkimus- ja teknologiaorganisaatioista, jossa sinulla on mahdollisuus olla osa inspiroivaa työyhteisöämme, sekä oppia ja kehittyä tiimikavereidesi tuella.  VTT:n mikroelektroniikan tiimissä pääset työskentelemään Pohjois-Euroopan suurimmassa T&K käytössä olevassa puhdashuoneessa, joka sijaitsee Micronovan tiloissa, Espoossa. Kehitämme innovatiivisia mahdollistavia teknologioita ja sovellamme niitä mikro- ja nanosysteemeihin. Voit tutustua VTT:n toimintaan tarkemmin tutustumalla tutkimusinfraamme.Etsimme nyt mekaniikkasuunnittelijaa Espoon Otaniemen mikroelektroniikkakeskukseen. 

Haemme mekaniikkasuunnittelijaa Espoon Otaniemessä sijaitsevaan VTT:n Micronovaan suunnittelemaan mekaniikkaa erilaisiin mittalaitteisiin. Osana VTT:n Mikrospektrometri-tiimiä pääset mukaan toteuttamaan haastavia projekteja maan päälle, taivaalle ja aina avaruuteen asti. Tiimissä tehdään pienikokoisia optisia mittalaitteita, joiden mekaniikan suunnittelusta tulet vastaamaan. Työskentelet lisäksi muiden tiimien projekteissa, joiden aiheina ovat mm. erilaiset radio- ja tutkatekniikan sovellukset.

Huomaathan, että VTT:n mikreolektroniikan ja kvanttitieteiden tutkimusalueilla on tällä hetkellä yli 10 työpaikkaa avoinna! Löydät tiedot kaikista avoimista tehtävistämme täältä

 

Vastuualueesi kattaa muun muassa seuraavat osa-alueet:  

 • Laitteiden mekaniikan suunnittelu
 • Valmistuskuvien teko ja osien tilaaminen
 • Osien valmistus VTT:n työpajassa tarvittaessa
 • Laitteiden kokoonpano
 • Testeissä ja mittauksissa avustaminen

 

Odotamme sinulta:

Mekaniikkasuunnittelijan tehtävässä edellytetään kokemusta mekaniikkasuunnittelusta ja laiterakennuksesta. Kokemus optisten laitteiden ja/tai kevytrakenteiden (erityisesti avaruuslaitteet) suunnittelusta katsotaan eduksi. Myös oma-aloitteisuus ja aito kiinnostus suunnittelutehtäviä kohtaan on hyväksi. Halu oppia ja kehittyä työssä on olennaista tutkimusalallamme.

Toivomme sinulta seuraavaa osaamista ja taustaa:

 • Sinulla on soveltuva koulutus konetekniikan tai mikromekaniikan alalta tai riittävä kokemus mekaniikkasuunnittelusta.
 •  Edellytämme tehtävässä CAD-suunnitteluohjelmien tuntemusta (IronCAD, Solidworks tai vastaava ohjelma) sekä kokemusta työstölaitteiden käytöstä.
 • Aikaisempi kokemus laiterakennuksesta ja mekaniikkasuunnittelusta lasketaan suureksi eduksi
 • Kokemus avaruuslaitteista ja/tai kevytrakenteista lasketaan myös eduksi.
 • Olet huolellinen, tarkka, systemaattinen ja haluat oppia uutta.
 • Työskentelyotteesi on aktiivinen ja itsenäinen, mutta osaat ja haluat työskennellä tiimissä.
 • Kommunikoit suomeksi ja englanniksi.

 

Tarjoamme sinulle:

VTT:llä pääset osaksi kannustavaa ja inspiroivaa työyhteisöä, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Meillä henkilöstön hyvinvointi on keskiössä ja tarjoamme monipuolisia hyvinvoinnin ja osaamisen kehittämisen keinoja työssä onnistumisen tueksi. 

Kanssamme pääset tekemään valoisampaa tulevaisuutta sekä ratkaisemaan aikamme merkittävimpiä globaaleja haasteita. Tiimillä on pitkä historia avaruusprojekteissa, ja tiimin rakentamia laitteita tai komponentteja löytyy ympäri aurinkokuntaa.

 

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa (Antti Näsilä, Tiimipäällikkö, +358 40 671 6266, soittoajat 10-18).

Toivomme, että olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, joten lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkapyyntösi kanssa mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.11. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. 

Työn sijanti: Micronova, Tietotie 3, Espoo

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen

VTT

VTT is a visionary research, development and innovation partner. We drive sustainable growth and tackle the biggest global challenges of our time and turn them into growth opportunities. We go beyond the obvious to help the society and companies to grow through technological innovations. We have over 75 years of experience of top-level research and science-based results. VTT´s turnover and other operating income is 258 M€. VTT is at the sweet spot where innovation and business come together.

VTT – beyond the obvious.

Sijainti: Tietotie 3, Espoo

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!