MEKANIIKKASUUNNITTELIJA

I-Valo on johtava valaisinalan yritys, joka on suunnitellut ja valmistanut valaisimia jo vuodesta 1971 lähtien. I-Valo tarjoaa valaistusratkaisuja haastaviin teollisuuden olosuhteisiin sekä julkisiin tiloihin yli 50 vuoden kokemuksella. Energiatehokkuus, asiakaslähtöisyys ja suorituskyky ovat asioita, joista valaistustuotteissamme ei tingitä. I-Valon moderni tuotantoteknologia mahdollistaa monet eri vaihtoehdot ja yhdistelmät, joilla standardituotteista saadaan räätälöityä tehokkaita ja toimivia kokonaisuuksia kilpailukykyisin hinnoin. I-Valo kuuluu kansainväliseen Fagerhult -konserniin, joka toimii aktiivisesti 12 brändillä 30 maassa. Lue meistä lisää: www.i-valo.com

I-Valo passion, I-Valo-intohimo. Sillä nimellä kutsumme valaistusratkaisujen löytämistä asiakkaillemme vaikeimpiinkin olosuhteisiin. Sitä samaa intohimoa haluamme työntekijöiltämme – jokaisella osastolla. Siksi tarjoamme sinulle noin 40 hengen valoisan työyhteisön, jossa voit kehittää itseäsi ja toteuttaa toiveitasi. Tuotteidemme elinkaari on pitkä, ja haluamme tarjota samanlaisen mahdollisuuden urapolullesi, jotta viihtyisit työssäsi aina. Haluaisitko olla mukana tässä yhtälössä? Kun sinä pääset loistamaan, myös meidän tulevaisuutemme on valoisa.

Meillä on sinulle nyt tarjolla mielenkiintoinen ja monipuolinen rooli Hämeenlinnan Iittalassa joustavin työntekotavoin. Tule tekemään kanssamme maailmasta kirkkaampi!

MEKANIIKKASUUNNITTELIJA

Mekaniikkasuunnittelijana pääset yhdessä suunnittelutiimimme ja eri sidosryhmien kanssa suunnittelemaan valaisimia ja erilaisia valaistusratkaisuja asiakkaidemme tarpeeseen. Toisaalta pääset kehittämään myös kokonaan uusia tuotteita ja ratkaisuja edelläkävijän asenteella. Oman tiimisi ohella teet aktiivista yhteistyötä myynnin, tuotannon ja hankintojen kanssa. Mekaniikkasuunnittelussa käytämme tällä hetkellä Vertex G4:sta ja tuotetiedonhallinnassa Vertex Flow:ta. Haluamme olla toiminnallisesti tehokas ja jatkuvasti kehittyvä organisaatio, joten Lean (6S) ja Kaizen -metodit ovat mukana arjessamme.

Millaisten työtehtävien parissa tulet työskentelemään? Asiakasprojekteissa annat osaamisellasi näkemyksiä jo tarjousvaiheessa myynnin tueksi. Projektin käynnistyessä tutustutte projektitiimin kanssa huolella asiakastarpeeseen ja laaditte yksityiskohtaiset määrittelyt ohjaamaan ratkaisun suunnittelua ja toteutusta. Asiakasprojekteihin liittyen suunnittelet tyypillisesti valaisinten kannakkeisiin ja asennuksiin liittyviä ratkaisuja sekä valaisimen kupuja tiivistyksineen. Uusien tuotteiden osalta mallinnat ja suunnittelet kokonaisvaltaisesti valaisinten 3D-mallit ja mekaaniset ratkaisut sekä vastaat soveltuvien komponenttien ja materiaalien valinnoista. Olet myös aktiivisesti mukana protovaiheissa ja tuotteiden testauksessa. Hyvällä suunnittelulla ja tuotannon kanssa yhteistyössä huolehdit tuotteiden valmistettavuudesta ja asennusohjeista työkuvineen. Osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen, pääset mahdollisesti ottamaan osasta projekteista myös vetovastuun.

Seuraat myös aktiivisesti alan kehitystä ja asiakkailta tulevia toiveita. Siitä saatavan tiedon pohjalta annat vahvan panoksesi uusien tuotteiden ja ratkaisujen kehittämiselle.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta mekaniikkasuunnittelusta ja 3D-mallinnuksesta. Innostut vaihtelevasta projektiluonteisesta työstä tuotekehityksen parissa. Kokemuksesi kautta sinulle on karttunut tuntemusta eri materiaaleista ja valmistusmenetelmistä. Projektityötaidot ja teknisen dokumentaation ymmärrys ovat vahvaa osaamistasi. Tulet toimeen myös englannin kielellä ja hallitset modernien tietojärjestelmien hyödyntämisen osana työtäsi.

Henkilönä sinulla on hyvät suunnittelu-, organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Kykenet työskentelemään tiimityön ohella myös itsenäisesti ja tehokkaasti asiat loppuun asti saattaen. Tartut toimeen proaktiivisesti ja systemaattisesti. Sinulle onnistuneet ja hyvin loppuun asti saatetut projektit ja tehtävät ovat kunnia-asia. Sinulla on halu kehittää ja kehittyä niin oman osaamisesi kuin yrityksemme toiminnankin suhteen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden arvostettujen tuotteiden ja osaavien ihmisten parissa. Meillä on myös hyvät työsuhde-edut, katso listaus ilmoituksen alaosasta. Tartu tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! Täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksessamme olevan linkin/painikkeen kautta. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

Tarjoamme

  • Etätyömahdollisuus työnkuvasta riippuen. Sinun ei tarvitse asua Hämeenlinnassa tai Akaassa. Ei toki Ivalossakaan.
  • Liukuva työaika ja muut työajan joustot. Tuemme työn ja muun elämän yhteensovittamista elämäntilanteesi mukaan.
  • Osaamisen kehittäminen. Erilaisuus on rikkautemme. Pääset kehittämään itseäsi ja meitä. Kuuntelemme ideoitasi.
  • Työterveyspalvelut. Tarjoamme kattavan ja joustavan työterveyshuollon, joka sisältää lakisääteisen palvelun lisäksi työterveyden sairaanhoitopalveluita. Työterveyskumppanimme on yksityinen palveluntarjoaja, jonka palvelut ovat käytettävissä laajasti eri paikkakunnilla.
  • Lounasetu. Henkilöstöravintolassamme pääset työnantajan tukemana valmiiseen lounaspöytään.
  • Tapahtumia. Iloista yhdessäoloa, saunomista, hyvää ruokaa, liikuntaa. Meillä on myös oma henkilöstökerho. Minkälaisia tapahtumia sinä haluaisit?
  • Liikunta-, hieronta- ja kulttuuriedut. Hyvinvoiva työntekijä on meille tärkeä. Olitpa kuntoilija, hevari tai korkeakulttuurin harrastaja, tuemme hyvinvointiasi niin kuntosalilla, sambassa, joogassa, rock-konsertissa kuin oopperassakin.
  • Ja paljon muuta. Palkitsemme meillä pitkään viihtyneet työntekijät yrityksen palvelusvuosipalkkiolla sekä tarjoamme silmälasietua, merkkipäivämuistamisia, yhteistyökumppaneiden etuja jne.

I-Valo Oy

Sijainti: Tehtaantie 3 b, 14500 IITTALA
Logo

MEKANIIKKASUUNNITTELIJA

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!