Mekaniikkasuunnittelija

Onko tavoitteenasi tehtävä, jossa pääset käyttämään osaamistasi laaja-alaisesti mukavassa tiimissä? Haluatko nähdä työsi jäljen toiminnassa? Jos vastasit kyllä ja viihdyt kansainvälisessä työympäristössä, tule mukaan rakentamaan maailman parhaita elementtituotantolinjoja!

 

MEKANIIKKASUUNNITTELIJA

 

Tehtävänäsi on projektikohtainen laite- ja lay-out -suunnittelu osana suunnitteluryhmäämme. Hallitset mekaniikkasuunnittelun työvälineet SolidWorks, SolidPDM ja AutoCad. Ryhmämme tavoitteena on saada aikaan modulaarisia, valmistusystävällisiä tuotteita, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita. Projektimme suuntautuvat lähes kokonaan vientimarkkinoille.

Sinulla voi olla jo aiempaa suunnittelukokemusta, mutta kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tarvitsemasi koulutuksen.

Sinulla on valmiuksia ajoittaiseen matkustamiseen ja tulet työssäsi toimeen myös englannin kielellä. Olet käytännönläheinen ja tietotekniikkataitoinen koneinsinööri/diplomi-insinööri, jolla on jo hyvää kokemusta 3D- ja 2D-suunnittelusta sekä rakenteiden lujuustarkasteluista. Luonteeltasi olet avoin, haluat vaihtelevia haasteita, otat vastuun omasta työstäsi ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työskentelet luontevasti niin ryhmässä kuin itsenäisesti.

 

 Terveiset tulevalta esimieheltäsi:

”Tervetuloa osaksi suuren pienen talon projektisuunnittelutiimiä! Meillä käytät ja kartutat osaamistasi ihan eri tavalla laaja-alaisesti kuin isojen konsernien monikerroksisissa organisaatioissa. Saat kuitenkin keskittyä täysillä mekaniikkasuunnitteluun - laaja-alaisuus tulee siitä, että tiimimme vastuulle kuuluvat niin yksittäiset laitteet kuin kokonaiset tuotantojärjestelmätkin. Oman mausteensa tekemiseen tuo globaalius; meillä on asiakkaita reilusti yli 100 maassa.”

 

Daniel Niemi, Manager, Mechanical Engineering

 

Odotamme lisäksi:

 • teknistä koulutusta, DI tai AMK (mekaniikka, kone tai vastaava)
 • hyvää englannin kielen taitoa
 • valmiutta toisinaan tapahtuvaan matkustamiseen
 • SolidWorks -, SolidPDM -, AutoCad -osaamista
 • halua kehittyä monipuoliseksi mekaniikkasuunnittelijaksi
 • hyvää yhteistyökykyä

Tarjoamme:

 • monipuoliset ja mielenkiintoiset kansainväliset projektit
 • kattavan perehdytyksen ja tarvittavan koulutuksen
 • modernit työkalut ja ohjelmistot
 • monipuoliset työsuhde-edut (mm. sairauskuluvakuutus)
 • viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit
 •  

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa E12-tien ja rautatieaseman läheisyydessä. Ajat toimipisteeseemme vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin.

Tutustu esimerkkiprojektiin

 

Lisätietoja tehtävästä:

Daniel Niemi, Manager, Mechanical Engineering

040 596 9552, daniel.niemi@elematic.com

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi www.eezypersonnel.fi kotisivujen kautta 31.5.2022 mennessä.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: kokoaikainen

Elematic Oyj

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja –tuotantolinjojen toimittaja. Yrityksen pääkonttori ja yksi tuotantolaitoksista sijaitsee Akaan Toijalassa. Tämän lisäksi tuotantolaitoksia on Riihimäellä ja Intian Alwarissa sekä muita toimipisteitä USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa. Liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Yritys on perustettu vuonna 1959 ja työllistää noin 350 henkilöä

Sijainti: Akaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!