Mepco-pääkäyttäjä, Tampere, Helsinki, Pori, Oulu, Turku

Vaikka teemme parhaamme, kasvamme siitä huolimatta*. Siksi etsimme nyt päätä käyttävää pääkäyttäjää Mepco-tiimiimme järjestelmälliseksi järjestelmäihmiseksi. Nuottikorvaa ei ensisijaisesti etsitä, mutta pääkäyttäjänä saat silti palkkapumpun soittamaan samaa säveltä.

Mikä homma?

Mepco HRM on sinulle tuttu. Kyseessä on tietenkin asiakkaidemme ja oman palkkapalvelumme tärkein työkalu ja tahtipuikko. Mepco-tiimimme on yksi yhtenäinen orkesteri, jonka ykkösprio on viritellä systeemi soittamaan palkanlaskennan sulosäveliä duurissa.

Soolosi voit säästää – täällä tehdään töitä tiiminä. Tehtäväsi tiimissä on olla apuna palkkapalvelun käynnistys- ja kehitysprojekteissa sekä tukea asiakas- ja palkkapalveluamme liittyen moninaisiin Mepco-liitännäisiin asioihin.

Tavanomainen työpäiväsi voi koostua esim. palkkatiimin tukemisesta, järjestelmäkiemuroista, perehdyttämisestä ja koulutuksista – sinä päätät ja sävellät omia työpäiviäsi! Tässä kuorossa kaikki on mahdollista. Jopa HR:n hiekkalaatikolla hiihtäminen.

Työskentelemme tiiminä myös yhdessä asiakkaidemme kanssa. Uurramme uraa karsimalla kuraa, eli teemme työelämää, jossa annamme koneen hoitaa ne hommat, joissa se voittaa ihmisen. Toisin sanoen, teemme palkanlaskentaa, jossa ei lasketa mitään. Manuaalisten manööverien ja paperipinojen jäädessä pois pöydältäsi, vapautuu aikaa keskittyä ydinosaamiseesi – ja muihin merkityksellisiin töihin. Kuten nyt vaikka juuri asiakkaiden auttamiseen (ja kahvitaukoihin).

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Porissa, Oulussa ja Turussa. Tukenasi on 170 ihmisen yhteisöohjautuva asiantuntijajoukko ja kaikki työkaverisi ovat täppäyksen päässä.

Etätöitä olemme tehneet jo 13 vuotta. Silloin tällöin työ edellyttää myös lähityöskentelyä sekä kiskoilla kulkemista kotimaassa.

Millaista ihmistä etsimme?

Odotamme sinulta mitä nyt moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä positiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi ✨on✨ meillä hyvä tyyppi.

Taidat Mepcoa perustasoa paremmin. Sinulla on halu perehtyä probleemiin ja kyky keskeyttää oma työsi auttaaksesi muita.

Etsimme ihmistä, joka on tehnyt jo vähintään yhtä paljon virheitä kuin me – ja oppinut niistä. Tärkeintä on taitaa myös palkanlaskennan prosessit, mutta ei tietenkään haittaa, jos Mepco HRM -syväosaamisen lisäksi hallussasi on muutkin liitännäiset toiminnallisuudet, kuten Mepco Web, HR-ominaisuudet ja -prosessit, Kirjaamo sekä integraatiohommat.

Manuaalisten manööverien automatisointi on sulosävel sinulle ja suhtaudut sujuvasti robotteihin. Ovathan ne täällä tekemässä asiakkaamme hommista helpompaa.

Millaista merkitystä saat meiltä?

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Huonojen läppien lisäksi panostamme mm. työn merkityksellisyyteen, hyvinvointiin, yhdenvertaisuuteen ja vastuullisuuteen. Meillä johtokaan ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – joko työsuhdepolkupyörällä tai ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Palkkahaitari tehtävään on ~3 000–4 000 €, riippuen hakijan huumorintajusta (vitsi!), osaamisesta sekä aiemmasta kokemuksesta.

Näin haet integratalaiseksi

Tiedetään, polttelee päästä huomisen HR-hommiin, mutta lukaisethan vielä nämä(kin):

Tutustu Jakamossa jakamiimme jorinoihin, Linkkarissa ihmisiimme, Instagramissa yrityskulttuuriimme, TikTokissa rekrytiimiimme ja Spotifyssa podcasteihimme. Ja katso myös kuvat. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 31.7. klo 23:59 mennessä.

Starttaat tehtävässä pikimmiten syksyllä (Palkkapussin startista taas emme mene ikinä takuuseen…).

Haastattele meitä!

Voit haastatella meitä osoitteessa rekry@integrata.fi tai WhatsAppissa, 050 531 8580.

Tehtävästä lisätietoa antaa Tiina Reiman 050 343 8714.

Rekrytointia koskeviin yleisiin kysymyksiin vastaavat Eveliina Tuokkola, eveliina.tuokkola@integrata.fi, 0400 496 484 tai Erika Kuusimäki, erika.kuusimaki@integrata.fi, 040 820 9254. Rekrytoijatkin lomailevat, joten 11.7.–24.7. välisenä aikana rekrytointiprosessi ei valitettavasti etene. Tiedusteluihin vastataan heti lomien jälkeen 🏖

 

* Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.

Avainsanat: Palkkakäynnistys, Mepco, järjestelmäasiantuntija, HR-järjestelmäasiantuntija, Mepco-asiantuntija

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Integrata

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan kokonaispalvelua. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Tutustu rekrytiimiimme myös TikTokissa!

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!