Mestari/ Vastaava työnjohtaja

 

Etsimme mestaria/vastaavaa työnjohtajaa tuleviin uudis- ja saneerauskohteisiimme

 

Mikäli sinulla on useamman vuoden ajalta kokemusta mestarin tai vastaavan työnjohtajan tehtävistä, ja olet kiinnostunut työskentelemään erikokoisten kohteiden parissa. Olet toimintatavaltasi itsenäinen ja joustava. Pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja olet positiivinen tiimipeluri. 

 

Tarjoamme sinulle vastuuta ja vapautta, sekä kilpailukykyisen palkkauksen hyvässä ja perinteikkäässä työilmapiirissä.

 

Rakennustoimisto Lainio & Laivoranta OY on keskisuuri perheyritys, jolla on vuosikymmenten kokemus rakennusurakoinnista sekä uudis- että korjausrakentamisen eri osa-alueilta.

Lisää meistä voit lukea verkkosivuiltamme https://lainio-laivoranta.fi/

 

Olethan yhteydessä meihin!

Jätä hakemuksesi osoitteessa personnel.eezy.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnel Oy Antti Joutseno p. 040 541 0858 tai antti.joutseno@eezy.fi tai Rakennustoimisto Lainio & Laivoranta Oy Juho Nyman p. 050 4429936 tai nyman@lainio-laivoranta.fi.

 

 

Hakuaika alkaa:

Rakennustoimisto Lainio & Laivoranta Oy

Sijainti: Masku

Rakennustoimisto Lainio & Laivoranta Oy perustettiin Maskussa vuonna 1994. Yrityksen toimialana on liike-, toimitila- ja teollisuusrakentamisen lisäksi julkinen rakentaminen, asuntorakentaminen ja korjausrakentaminen, mutta yritys toteuttaa myös KVR-urakoita. Toimintaamme kuuluu myös teollisuuden huolto- ja kunnossapitopalvelut.

Logo

Mestari/ Vastaava työnjohtaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!