Metalli tuotantotyöntekijä Kangasalle

Hyvälle tyypille hyvä työpaikka - juuri sinulle? 

Haemme asiakkaamme metalliverstaalle Kangasalle TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. 

Asiakkaamme on pitkään toiminut, pieni, kettärä ja näppärä ruostumattoman ja haponkestävän teräksen koneistukseen erikoistunut yritys. Yrityksen toiminta perustuu nykyaikaisiin nc-koneisiin ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Toimintaa ohjaa vahva ammattiylpeys, ja kaikki mitä tehdään, tehdään hyvin. 

Oletko sinä uusi vahvistus tähän porukkaan?

Asiakkaamme toiminnan kasvaessa haemme uutta tekijää, henkilöä, joka on valmis oppimaan uutta ja kehittämään itseänsä. Pohjakoulutuksesi voi olla vaikka kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, mutta tutkinto tai todistus ei ole edellytys työssä menestymiselle. Todistuksia tärkeämpää on asenne. Olet valmis työskentelmään kaikissa eri tuotannon vaiheissa ja näet haasteet mahdollisuutena oppia jotakin uutta. Työt tehdään pienessä porukassa, jossa jokaisen panos on tärkeä. 

Työtehtäviäsi ovat työskentely NC-koneella, kappaleenvaihdot, valmiiden tuotteiden peseminen ja viimeistely, laadunvarmistus sekä pakkaaminen. 

Työssä menestymistä auttaa hyvä fyysinen kunto ja kulkemista työpaikalle nopeuttaa oma auto, tosin bussillakin pääsee. Työ on säännöllinen päivätyö liukuvalla työajalla.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jutella tehtävästä tai kysyä lisätietoja, niin ota yhteyttä ValtaGroupin rekrytoinnista vastaavaan Hannele Könnömäkeen, hannele.konnomaki@valtagroup.fi tai soita arkisin kello 9-15 välillä +35844 033 9993.

Odotamme Sinua!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • kokemusta metallitöistä

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!