Metallialan Pelle Peloton, Lempäälä

Haemme sinua, ennakkoluulotonta ja käsistään kätevää metallialan moniosaajaa!

Asiakkaamme on alansa tunnettu ja arvostettu ammattilainen. He valmistavat teräksen puolivalmisteita sekä valmiita kokoonpanoja. 

Toiminnan vahvistukseksi etsimme Sinua, tarkkaa ja huolellista monitoimihenkilöä. Näet haasteet ja ongelmat mahdollisuuksina kehittyä, ja työssä sinua motivoi uuden oppiminen. Toivomme sinulta ymmärrystä ja osaamista MIG-, TIG- ja pistehitsauksesta. Käsiteltävät materiaalit ovat pääsääntöisesti eri teräksiä, kuten rakenneterästä ja ruostumatonta terästä sekä tulenkestäviä ja sinkittyjä levyjä. Eduksi katsomme myös, jos sinulla kokemusta särmäyksestä ja plasmaleikkaamisesta. Olet ennakkoluuloton kokeilija, jonka refenresseihin kuuluu vaikkapa alumiinista itselle tehty vene tai kottikärryt. 

Työaika sijoittuu kahteen (2) vuoroon aamu- ja ilta sekä satunnaisesti sesonkiaikoina kolmeen vuoroon. Toivomme että sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti erilaisissa vuoroissa. Palkkaus muodostuu alan työehtosopimuksen mukaan ja kokemuksen mukaan.

Lähete hakemus, ja otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy on alan ammattilaisten perustama valtakunnallista rekrytointipalvelua harjoittava yritys. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Metallialan Pelle Peloton, Lempäälä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!