Ranta-toivalantie 31, Toivala

Metallinkierrätystyöntekijä

Hae tähän työpaikkaan

Puijon Romu on yli 50 vuotta metallien kierrätystä harjoittanut pohjoissavolainen yritys. Alun perin Kuopioon perustettu romuliikkeemme vakiinnutti paikkansa Siilinjärven Toivalasta vuonna 1985. Puijon Romu ottaa vastaan lähes kaikenlaista metalliromua ja he jalostavat sen teräs- ja metalliteollisuuden tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. Palvelua tarjotaan niin yrityksille, yksityishenkilöille kuin kunnallisellekin puolelle.  

Puijo Romu Oy rekrytoi Siilinjärven Toivalaan useampaa työntekijää erilaisiin tehtäviin! Tarjoamme kokoaikaisen päivätyön, hyvän työilmapiirin ja mahdollisuuden joustavaan työaikaan. Kaikkiin tehtäviin annetaan hyvä perehdytys eli aiempaa kokemusta ei edellytetä.

Haemme tuotantotyöntekijää kaapelinkäsittelylinjaston käyttäjäksi. Linjastolla käsitellään pääsääntöisesti teollisuudesta tai purkutuotteena kertyvää sähkökaapelia. Työtehtävät koostuvat linjaston operoinnista, huollosta ja ylläpidosta. Kaapelit lajitellaan ja niistä poistetaan laitteeseen soveltumattomat kappaleet ja materiaalit. Linjaston käytön lisäksi työtehtävät pitävät sisällään myös muita tuotantohallin työtehtäviä.

Ja lisäksi haemme metallinkierrätystyöntekijää. Työtehtävät pitävät sisällään metallien lajittelua/käsittelyä, romuautojen käsittelyä, mahd. polttoleikkausta, varastotyöntekijän sekä trukin- ja pyöräkuormaajankuljettajan tehtäviä.

Toivomme Sinun olevan ennakkoluulottomasti uutta oppiva tiimipelaaja.

Hakuprosessi: HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen haastattelukierroksen. Tämän jälkeen Puijon Romu Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. Työsuhde alkaa aluksi HR Mentor Oy:n. kautta ja työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja arkisin klo 8-16: Päivi Savolainen, p. 050 555 9127 

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Maakunta: Pohjois-Savo

Työpaikasta lyhyesti

  • Metallinkierrätystyöntekijä
  • HR Mentor Oy Kuopio, Ranta-toivalantie 31, Toivala
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Metallien tuntemus
  • Halu oppia uutta

Lisäksi eduksesi on:

  • Pyöräkuormaajan ajotaito
  • Tarkkuus

HR Mentor Oy Kuopio

Hyvien tyyppien rekrytoija. Olemme palkittu ja vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää.

Puhelin: 050 555 9127
Sähköposti: info@hrmentor.fi
Sijainti: Ranta-toivalantie 31, Toivala
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!