Metallityöntekijä, AGCO Power Oy

People are our Power - Power is our business

AGCO on yksi maailman suurimmista maatalouskonevalmistajista. AGCO Power Oy vastaa konsernin moottoritarpeista neljällä tehtaallaan Suomessa, Brasiliassa, Kiinassa ja Argentiinassa. Moottoreitamme käytetään mm. maataloustraktoreissa, puimureissa, metsäkoneissa, materiaalinkäsittelykoneissa sekä dieselgeneraattoreissa ja -pumpuissa. Valmistamme moottoreita teholuokassa 60 - 700 hv. Lisäksi valmistamme vaihteistoja, vaihteistokomponentteja sekä varavoimakoneita. Henkilöstömäärämme on yli 700.

Etsimme nyt AGCO Powerille kokoaikaiseen työsuhteeseen

Metallityöntekijää hammasakseleiden oikaisutyöhön

Työtehtävä sisältää maatalouskoneiden voimansiirtoon meneviä hammasakseleiden oikaisua. Hammasakseleiden oikaisu tehdään manuaalisella hydrauliikkaprässillä kuvan määrittämiin heittovaatimuksiin hyödyntäen heittokelloa. Tehtävään annetaan kattava perehdytys ja työtä tehdään aluksi kokeneemman työntekijän työparina. Tehtävä sopii hyvin työuransa alkutaipaleella olevalle henkilölle. Työtä tehdään kokoaikaisesti 2-vuorossa ja valmius 3-vuorotyöhön on toivottavaa.

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi metallialalta tai muu vastaava ammatillisen perusasteen koulutus. Aikaisempi kokemus tuotannosta ja metallialan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei kuitenkaan ole välttämättömyys. Tärkeintä on tarkka työote ja reipas asenne uuden oppiseen. Työssä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön. Palkkaus on 14,81€/h sekä vuorolisät. 

Työ alkaa mahdollisimman pian 6kk määräaikaisena vuokratyösuhteena SOL Henkilöstöpalveluiden kautta. Määräajan jälkeen hyvällä tekijällä saattaa olla mahdollisuus jatkoon.

Tarjolla on vakaa työpaikka hyvämaineisessa yrityksessä, jossa ihmiset viihtyvät pitkään. AGCO Power yksi Suomen automatisoiduimpia tehtaita, jossa investoidaan kehitykseen ja työhyvinvointiin.

Kiinnostuitko? AGCO Power toteuttaa haun yhteistyössä SOL Henkilöstöpalveluiden kanssa. Tehtävään voit hakea sähköisen hakujärjestelmän kautta kohdasta Hae tähän työpaikkaan. Kerrothan hakemuksessa työtaustasi ja avainosaamisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelo mahdollisine suosittelijoineen ja palkkatoiveesi.

Kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa SOL Henkilöstöpalveluiden asiakkuuspäällikkö Elisabeth Porkka elisabeth.porkka@sol.fi  puh. 040-7030454

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen ja kokoaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 040-7030454
Sähköposti: elisabeth.porkka@sol.fi

Logo

Metallityöntekijä, AGCO Power Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!