Metallityöntekijä (Aura)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme monipuolista metallialan osaajaa Aurassa sijaitsevaan toimipisteeseen. Töitä tehdään yhdessä vuorossa arkisin 8-16:00. Töitä on tarjolla alustavasti vuoden loppuun asti, jonka jälkeen on mahdollista vakinaistua. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, niin lue alta lisää!

Toivomme sinulta

Arvostamme aiempaa alan monipuolista työkokemusta. Tehtävänäsi on valmistaa tilaustyönä monipuolisia asiakastöitä, esim. koneen osia, työvälineitä, pieniä sarjoja tai yksittäiskappaleita. Eduksi katsotaan kokemus hitsauksesta (MIG/TIG, puikko), särmäyksestä, kokoonpanosta sekä vesi- ja plasmaleikkurista. Tarjolla on haastavuudeltaan vaihtelevia tehtäviä, joten voit olla aloittelija tai jo kokeneempi tekijä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, eivätkä kiireisetkään päivät sinua hidasta. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen ja sinulla on työhön tarttuva asenne. Opit miellelläsi uutta ja haluat kehittyä monipuoliseksi metallityöntekijäksi. Levysepän/koneistajan/asentajan koulutus on eduksi, muttei pakollinen. Työhön perehdytetään ja mentorointia on saatavilla. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen osaamista.

Työtehtävät

Tehtävänäsi on eri kokoisten osien tekeminen asiakastilausten mukaan eri menetelmiä käyttäen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle osaamiseesi perustuvan palkkauksen sekä kunnolliset työvälineet. Saatavillasi on jatkuva tiimin tuki ja osaavat työkaverit, sekä koulutamme sinut tehtävään. Osaavalle työntekijälle tarjotaan vakituista työpaikkaa yrityksessä 6 kk jälkeen työsuhteen alkamisesta.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake ja muista liittää mahdollinen CV sekä muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (klo 9-16) 044 075 1410 tai laittamalla sähköpostia joona.maki@contiopalvelut.fi.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä!

Haku alkaa ja päättyy

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 044 075 1410
Sijainti: Aura
Logo

Metallityöntekijä (Aura)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!