Metallityöntekijä (Rauma)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!


Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaillemme osaavia metallityöntekijöitä eri tehtäviin. Töitä on tarjolla mm. hitsaajille, särmääjille, polttoleikkaajille sekä kokoonpanijoille. Työt alkavat 6 kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen sopivalle työntekijälle tarjotaan vakituista paikkaa. Otamme tekijöitä haastatteluun jo hakuaikana, joten jätäthän oman hakemuksesi pikimmiten!

Toivomme sinulta

Etsimme reippaan ja oma-aloitteisen asenteen omaavia tekijöitä, joilla on halua työskennellä pitkään oman alansa tehtävissä. Voit olla tuore alalle tulija tai jo kokeneempi ammattilainen. Monipuolinen metallialan tausta sekä B-ajokortti katsotaan eduksi. Suomen kielen osaamista edellytetään.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen, sekä tarvittavat työvaatteet. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä hakulomake sivuillamme https://www.contiopalvelut.fi/ota-yhteytta/, tai klikkaa painiketta "Hae työpaikkaa" sivun ylälaidasta. Muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia, tai soittamalla arkisin (klo 9-15) 050 327 6735. Hakuprosessista vastaa Jenna Järvenpolku (jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi).

Eikö tämä kolahtanut? Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0503276735
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Rauma
Logo

Metallityöntekijä (Rauma)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!