Metallityöntekijä, Ylöjärvi

Etsimme asiakkaallemme Porkka Finland Oy:lle 

METALLITYÖNTEKIJÄÄ.

Ylöjärvellä sijaitsevassa tehtaassa valmistetaan Porkka Walk-In kylmä-, pakaste- ja puhdashuoneita sekä modulaarisia Step-in -huoneita elintarvikkeille.

Työtehtävät koostuvat ohutlevyjen leikkaamisesta, niiden särmäyksestä puristimella sekä muista yleisistä levyosaston työtehtävistä. 

Työssä tarvitaan oppimiskykyä, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä. Aikaisempi alan työkokemus teollisuudesta katsotaan eduksi. Yrityksellä on kuitenkin mahdollisuus antaa perusteellinen perehdytys tehtävään. Sopiva koulutustausta on esim. kone- ja metallialan tutkinto.

Tärkein ominaisuutesi on asenne! Toivomme sinulta löytyvän aidon kiinnostuksen valmistavaan teollisuuteen sekä jatkuvan halun oppia uutta. 

Työ on kokoaikainen 1-2-vuorotyö, 40h/vk. Työsuhde on koeajan verran 6kk määräaikainen työsuhde, jonka jälkeen hyvälle tekijälle tarjotaan vakipaikka. Palkkaus on sopimuksen/kokemuksen mukaan.

Kyseessä pitkät perinteet omaava yritys sekä reilu ja hyvä työpaikka, missä osaamistasi ja ammattitaitoasi arvostetaan. 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden tuotantopalkkioihin sekä työterveyden Mehiläisestä.

Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa: Satu Kivekäs, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!