Microsoft Power Platform -Tekninen konsultti ja kehittäjä

Haemme useampaa Microsoft Power Platform teknologian tuntevaa Älykkään Automaation osaajaa. Työskennellä voit millä tahansa toimipisteellämme ympäri Suomen  (Oulu, Vantaa, Kuopio, Tampere, Kouvola, Joensuu, Mikkeli tai Ylivieska), ja meillä on myös mahdollisuus työskennellä etänä.

 

Microsoft Power Platform -Tekninen konsultti ja kehittäjä

Tehtävässä pääset määrittelemään ja kehittämään asiakkaiden liiketoimintarpeiden mukaisia ratkaisuja ja viemään niitä käytäntöön mm. Microsoft-pilven sekä alustojen monipuolisia mahdollisuuksia hyödyntämällä. Tulet työskentelemään erilaisissa ja monipuolisissa asiakasprojekteissa teknisenä syväosaajana. Sinulla on kokemusta Microsoft Power Platform alustateknologian hyödyntämisestä jo ennestään. Tehtäviisi kuuluu toteutuksien määrittely sekä toteuttaminen ja siihen liittyvä asiakasorganisaation automaation käyttöönoton tuki yhdessä muun tiimin kanssa. Tarvittaessa olet mukana jo alkumetreillä, myyntivaiheessa ja asiakasprojektin suunnittelussa teknisenä osaajana. 

Hakemamme henkilö on tottunut toimimaan asiakasrajapinnassa ja haluaa osaltaan huolehtia asiakastyytyväisyydestä. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen asiakkaidemme tarpeiden ratkaisija, joka kääntää viimeisenkin kiven. Sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Haluat oppia ja kehittää itseäsi. Sinulla on innostunut, positiivinen asenne, hyvä tekemisen meininki ja olet tiimipeluri.  

 

Toivoisimme, että sinulla olisi

  • Huolellinen ja systemaattinen työskentelytapa
  • Kokemusta Power Platform ja Azure -ratkaisujen parista
  • Kokemusta ohjelmistorobotiikasta sekä sovelluskehityksestä moderneilla Lowcode- / No code -työkaluilla
  • Kokemusta robottien ja älykkäiden prosessiautomaatiotyökalujen käyttöönotosta, erityisesti Microsoft Power Platform, mutta myös muut teknologiat kuten UIPath, BluePrism kokemus katsotaan eduksi
  • Kokemusta PowerShell scriptauksesta sekä HTML5, CSS, Javascript sekä C# teknologioista
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa

 

Miksi kannattaa tulla meille töihin?
MPY:n työntekijöiden ja asiakkaidemme mukaan kiistattomasti parasta MPY:ssä on meidän ihmisemme. Meillä tehdään hommia suurella sydämellä, lähellä asiakasta ja asiakkaan parhaaksi. Kehitämme toimintaa ja palveluitamme aktiivisella otteella, ja meillä pääset näyttämään kykysi ja halutessasi myös kehittämään osaamistasi sekä urakehitystäsi uudelle tasolle. Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan kotisivuiltamme. Tutustu myös Instagram-tiliimme, jossa esittelemme arkea MPY:llä!
 

Kiinnostuitko?
Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Jos sinulla on tehtävästä avoimia kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä Tom Sandell (Liiketoimintajohtaja, Älykäs Automaatio) puhelimella +358 40 503 0355 tai sähköpostitse tom.sandell@mpy.fi.

Hakuaika alkaa:

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Sähköposti: rekry@mpy.fi
Sijainti: Äyritie 18
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!