Microsoft Power Platform-Tekninen konsultti ja kehittäjä

MPY:n Älykkään Automaatio-liiketoiminnan kasvaessa etsimme uusia työkavereita joukkoomme.

MPY on enemmän kuin kumppani. Meillä pääset työskentelemään aidosti merkityksellisissä projekteissa älykkään automaation parissa. Olemme vahvasti Microsoft-talo, ja meillä työskentelet alan parhaiden teknologioiden kanssa. Tutustu asiakastarinoihimme, niin sinulle selviää, millaisissa hankkeissa pääset hyödyntämään osaamistasi.

 

Hae meille Microsoft Power Platform-Tekninen konsultti ja kehittäjä

Tehtävässä pääset määrittelemään ja kehittämään asiakkaiden liiketoimintarpeiden mukaisia ratkaisuja ja viemään niitä käytäntöön mm. Microsoft-pilven sekä alustojen monipuolisia mahdollisuuksia hyödyntämällä. Tulet työskentelemään erilaisissa ja monipuolisissa asiakasprojekteissa teknisenä syväosaajana. Sinulla on kokemusta Microsoft Power Platform alustateknologian hyödyntämisestä jo ennestään. Tehtäviisi kuuluu toteutuksien määrittely sekä toteuttaminen ja siihen liittyvä asiakasorganisaation automaation käyttöönoton tuki yhdessä muun tiimin kanssa. Tarvittaessa olet mukana jo alkumetreillä, myyntivaiheessa ja asiakasprojektin suunnittelussa teknisenä osaajana. 

Hakemamme henkilö on tottunut toimimaan asiakasrajapinnassa ja haluaa osaltaan huolehtia asiakastyytyväisyydestä. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen asiakkaidemme tarpeiden ratkaisija, joka kääntää viimeisenkin kiven. Sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Haluat oppia ja kehittää itseäsi. Sinulla on innostunut, positiivinen asenne, hyvä tekemisen meininki ja olet tiimipeluri.  

 

Toivoisimme, että sinulla olisi

  • Huolellinen ja systemaattinen työskentelytapa
  • Kokemusta Power Platform ja Azure -ratkaisujen parista
  • Kokemusta ohjelmistorobotiikasta sekä sovelluskehityksestä moderneilla Lowcode-/No code -työkaluilla
  • Kokemusta robottien ja älykkäiden prosessiautomaatiotyökalujen käyttöönotosta, erityisesti Microsoft Power Platform. Myös kokemus muista teknologioista, kuten UIPath, BluePrism katsotaan eduksi
  • Kokemusta PowerShell scriptauksesta sekä HTML5, CSS, Javascript sekä C# teknologioista
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa

 

 Miksi kannattaa tulla meille?

Meille MPY:läisille on tärkeää työn mielekkyys. Työ on inspiroivaa ja siinä pääsee oikeasti vaikuttamaan asiakkaan arkeen. Työssä jaksaa ja voi hyvin työn ja muun elämän yhteensovittamisen, joustavien työskentelykäytäntöjen ja hyvien etujen myötä. Meillä työskentely onnistuu yhtä lailla etänä kuin toimistolla, joita on tällä hetkellä kahdeksan.

MPY:llä pääset innostumaan työstäsi ja kehittämään itsellesi laajan ICT-osaamisen. Meillä osaajat voivat siirtyä tiimistä toiseen ja oppia toinen toisiltaan samalla kun liiketoimintamme ja palvelumme uudistuvat.

MPY on työpaikka, jossa voit olla oma itsesi ja kuulut joukkoon. MPY:läisten yhdessä valitsemat arvot, asiakaskeskeisyys, läpinäkyvyys ja välittäminen, toteutuvat jokaisessa työpäivässäsi. Tule osaksi välitöntä työyhteisöämme, jossa tehdään hommia yhtenä tiiminä ja suurella sydämellä, asiakkaan ja toinen toistemme parhaaksi!

 

Kiinnostuitko?

Mikäli tehtävä voisi olla sopiva juuri sinulle, riittää, että lähetät linkin LinkedIn-profiiliisi oheisen hakulinkin kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille ansioluettelosi ja hakemuksesi. Jos sinulla on tehtävästä avoimia kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä – kysymyksiin vastaa Johanna Majakangas (Operations Lead) sähköpostitse johanna.majakangas@mpy.fi tai puhelimitse +358504873577 (heinäkuussa maanantaisin klo 10-12, elokuussa arkisin).

Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan kotisivultamme. Tutustu myös Instagram-tiliimme, jossa esittelemme arkea MPY:llä!

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Sähköposti: rekry@mpy.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!