Hakekatu 14, Kuopio

Mig-hitsaaja

Hae tähän työpaikkaan

J-Metallikaluste Oy on metallituotteiden erikoisosaaja, joka valmistaa mittatilaustyönä metallista suurta ja pientä, yksittäiskappaleita ja pidempiä sarjoja. Yrityksen tuotantotiloista maailmalle lähtevät räätälöidyt tuotteet junttakoneen ohjaamoista kalakoukkuihin. 

Katso lisää tietoa tuotteistamme ja meistä www.j-metallikaluste.fi/

J-Metallikaluste Oy:lle haetaan Mig-hitsaajaa aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Ja jos oot jo valmiiksi osaava konkari, niin aina on nopeammin mahdollisuus siirtyä ns. talon kirjoille. Myö halutaan vain hetken aikoo varmistua, että oot tekijänä sitä mitä luppoot.

Toiveena meillä olis, että sinulla ois aikaisempaa kokemusta ohutlevytöistä tai muista metallialan tehtävistä ja alan koulutusta, koska mig/tig -hitsauskokemus on tässä tehtävässä menestymisen edellytys. Ilman aiempoo hitsauskokemusta ei mönkijän etteen tuleva lumilinko kestä, tiiäthän sinä sen. Lisäksi myö toivottais, että sinulla ois toisinaan halua kehittää ammattitaitoasi ja pystyisit tekemään töitä perehdytyksen jälkeen kohtuullisen oma-aloitteisesti.

Töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa maanantaista perjantaihin. Mutta koska töitä on paljon, niin olisihan se mahtavaa, jos voisit silloin tällöin iltavuoroakin tehdä. Työsuhde alkaa HR Mentorin kautta, mutta koeajan jälkeen olisi tarkoitus siirtyä J-Metallikalusteen työntekijäksi. Ja jos arvelet, että olemalla "vuan vuokratyöntekijä" häviät palkassa, niin oo huoleti, varmasti maksaa HR Mentorin palkanlaskija-Kirsi sen mitä J-Metallikalusteen kanssa sovit.

Jos vielä emmit työhakemuksen suhteen, niin sen verran vielä kehutaan, että J-Metallikalusteella on nykyisten työntekijöiden mukaan mahottoman hyvä työilmapiiri eikä niiden työt oo edes fyysisesti raskaita. Joko painoit entteriä? Sinua ootetaan jo!

Miten hakuprosessi etenee?  HR Mentor Oy hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn sekä ensimmäisen keskustelu- ja kartoituskierroksen. Tämän jälkeen J-Metallikaluste Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. Työsuhde alkaa aluksi HR Mentor Oy:n kautta.

Lisätietoja arkisin klo 8-16: Päivi Savolainen, p. 050 555 9127 

 

 

Työpaikasta lyhyesti

  • Mig-hitsaaja
  • J-Metallikaluste Oy, Hakekatu 14, Kuopio
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Mig-hitsaustaito
  • Metallialan koulutus

Lisäksi eduksesi on:

  • Kuvanlukutaito
  • Omatoiminen työskentelyote

Tarjoamme

  • Työntekijänä kuulut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

J-Metallikaluste Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Puhelin: 050 555 9127
Sähköposti: info@hrmentor.fi
Sijainti: Hakekatu 14, Kuopio
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!