MIG/MAG-hitsaaja elo-syyskuuksi

Etsimme asiakkaallemme Kouvolaan

AMMATTITAITOISTA MIG/MAG-HITSAAJAA

Kyseessä on märääaikainen, noin kuukauden mittainen työsuoritus. Työ alkaa heti osaavan ja soveltuvan työntekijän löydyttyä.

Odotamme hakijalta:

- vankkaa kokemusta Mag-hitsauksesta,
- voimassa olevaa hitsausluokkaa nro 135,
- hyvää piirustusten lukutaitoa sekä
- oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta.

Oma auto on työmatkoja ajatellen lähes välttämätön. Työpaikka sijaitsee muutoin hyvien kulkuyhteyksien äärellä valtateiden 6 ja 12 välissä. Työtä tehdään yhdessä vuorossa ja palkka määräytyy sopimuksen mukaan osaamisesi perusteellla (Teknologiateollisuuden TES pohjana).

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta suoraan rekrytointijärjestelmäämme. Hakemuksen jättämäninen on nopeaa ja helppoa! Sähköpostitse saapuneita hakemuksia emme valitettavasti käsittele erikseen.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen kokoaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: jenni.mettala@sol.fi
Sijainti: 45610 Koria

Logo

MIG/MAG-hitsaaja elo-syyskuuksi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!