Mittaustekniikan insinööri / kartoittaja - Ilmakuvauslaite

Veljekset Toivanen on vakaa ja pitkäikäinen yritys, jonka toiminta on laajentunut infrarakentamisesta tehdas- ja kaivospalveluihin. Toimintaamme kuuluu monipuolisten infra-rakennushankkeiden toteuttaminen ympäri Suomen.

Olemme hankkineet dronen osaksi mittalaitteistoamme.

Etsimme nyt maanmittaustekniikan insinööriä tai kartoittajaa vakituiseen työsuhteeseen

Tehtävässä toimit ilmakuvauslaitteella tehtävissä ilmakuvauksissa ympäri Suomen. Työtehtäviisi kuuluvat tarjouspyyntöjen käsittelyn ja vastaamisen lisäksi itse ilmakuvaukset sekä kerätyn aineiston käsittely.  

Edellytämme sinulta ehdotonta matkustusvalmiutta, sillä työkohteesi voivat sijaita ympäri Suomen ja Pohjois-Ruotsin. Tarjoamme sinulle käyttöösi ajoneuvon, mikä on varusteltu työn suorittamisen edellyttämällä tavalla. Tässä työtehtävässä saat mahtavan mahdollisuuden olla kehittämässä kanssamme mittaustekniikan hyödyntämistä nykyaikaisessa maarakentamisessa. Nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan kehittyvässä organisaatiossa. 

Työpaikka on yrityksessä, jossa on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö,  tekevässä ja hyvässä ilmapiirissä teet monipuolista työtä ja voit itse vaikuttaa miten organisoit kalenterisi ja työpäiväsi.  ISO laatujärjestelmiä hyödynnetään aktiivisesti päivittäisessä toiminnassa. 

Eduksi katsotaan soveltuva korkeakoulututkinto sekä työkokemus alalta. Edellytämme asiantuntemusta etenkin mittalaitteiden toiminnan tuntemustksesta, prosesseista sekä tarjouslaskennasta.Tunne infra-alan keskeisimmät toimijat ja muut sidosryhmät, sekä pystyt hyödyntämään verkostojasi toiminnan eteenpäin viemisessä. 

Etsimällämme henkilöllä tulee olla hyvä ja innostava asenne työhön sekä johtamisen taito. Odotamme hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi. Työtehtävät edellyttävät hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Jätä työhakemuksesi ja CV:si alla löytyvän linkin kautta. 

Lue juttu Terosta ja ilmakuvauksissa käytettävästä dronesta: 

https://toivanengroup.com/drone-osaksi-mittalaitteistoamme/

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Tarjoamme

  • Virkistyspäivät
  • Työaikajoustot
  • Nikotiinittomuusbonus
  • Laaja työterveyshuolto
  • Palvelusvuosimuistamiset
  • Rekrytointipalkkio
  • Palkintomatkat
  • Kulttuurisetelit
  • Liikuntaedut
  • Ostoedut

Veljekset Toivanen Oy

Veljekset Toivanen Oy on 1983 perustettu perheyritys, joka on kehittynyt maarakennusliikkeestä monipuoliseksi infrarakentamisen ja suurteollisuuden palveluja tarjoavaksi moniosaajaksi.

Meri-Lapin alueelta alkanut toiminta on vuosien saatossa laajentunut useisiin toimipisteisiin Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa. 

Asiakkaamme saavat meiltä erityistä maaurakoinnin osaamista, ajanmukaisia tehdaspalveluita sekä suurten koneiden ja palvelukokonaisuuksien hallintaa. Toiminnan laatu on paras käyntikorttimme. Tavoitteenamme on olla toimialueellamme ja -alamme luotettava, osaava ja turvallinen kumppani.

Lisätietoja tehtävästä: 

 

Tero Koistinen
Työnjohtaja
puh. 0405520061

tero.koistinen@veljeksettoivanen.fi

 

Saara Paavola
Henkilöstöpäällikkö 
puh. 040 8301606

saara.paavola@veljeksettoivanen.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!