Mobiilikehittäjä avoin hakemus

Oletko mobiilikehityksen osaaja? Hae mukaan kehittämään energia-alan parhaaksi arvioitua Väppi-mobiiliapplikaatiota!

Olemme sinusta erityisen kiinnostuneita, jos omaat kokemusta full stack mobiilikehitystehtävistä tai esim. frontend- , backend, scrum master ja testing lead -tyyppisistä tehtävistä.

Meillä Väreellä pääset mukaan energia-alan digitaalisen kehittämisen kärkeen ammattitaitoiseen ja mukavaan porukkaan. Teemme merkityksellistä työtä mahdollistaaksemme parhaat palvelut asiakkaillemme nyt ja tulevaisuudessa. Työtä meillä tehdään joustavasti paikasta riippumatta ja keskustelemme mielellämme myös erilaisista työnteon vaihtoehdoista ja mahdollisuuksista.

Toivomme, että jaat visiomme kestävämmän tulevaisuuden rakentamisesta ja pystyt samaistumaan arvoihimme, jotka ovat asiakaslähtöisyys, voitontahto, uudistuminen ja jatkuva kehittyminen sekä vastuullisuus. Henkilöstömme käytössä on monipuoliset henkilöstöedut, kuten lounas-, liikunta/kulttuuri/hyvinvointi- ja polkupyöräetu, parkkipaikkaetu ja henkilökuntahintainen sähkösopimus. Lisäksi muistamme työntekijöitämme erilaisissa elämäntilanteissa ja tuemme yhteisöllisiä kohtaamisia ja virkistäytymistä.

Jätä meille avoin hakemuksesi ja cv:si, niin olemme yhteydessä!

Hakuaika alkaa:

Väre

Sähköä voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa.

Energia-alan muutoksen keskellä kehitämme etunojassa myös ympäristöystävällisempiä palveluita. Tuskin kuitenkaan tulemme pitämään siitä sen suurempaa meteliä. Vaikka kestävästä kehityksestä puhuminen on trendikästä, meille se on itsestäänselvyys. 

Yhden asian haluamme kuitenkin sanoa tässä ja nyt: Väreen kanssa sähköstä sopiminen hoituu aina selkokielisesti ja läpinäkyvästi. Jos emme jotain tiedä, kysymme. Ja yhdessä päädymme juuri sinulle parhaaseen ratkaisuun - ei enempää eikä vähempää. 

Me Väreellä käytämme kaiken energiamme arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.

Sähköposti: rekry@vare.fi
Logo

Mobiilikehittäjä avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!