Monimediatoimittaja Aamulehteen

Etsimme Aamulehden feature-tiimiin tarinankerronnan ja tapahtumajournalismin ammattilaista. Työssä pääset tekemään laajoja henkilöhaastatteluja, reportaaseja, mutta myös nopeaa uutiskerrontaa esimerkiksi suurista tapahtumista. Featuretoimituksen aihekirjo on laaja, koska kerromme laajasti elämästä Tampereen seudulla. Aiheet kattavat ihmisten tarinat, arjen ajankohtaiset ilmiöt ja kulttuurin. Lisäksi olemme paikalla, kun Pirkanmaalla tapahtuu isosti.

Osaat ideoida raikkaasti ja valita aiheeseen sopivat kerronnan keinot. Osaat suunnitella juttusi digitaaliseksi kokonaisuudeksi. Kokemus live-lähetyksistä tai audiosta on eduksi.

Erityisen tärkeää työssä on, että osaat kohdata ihmisen. Tunnet verkostot, joista löydät parhaat mahdolliset haastateltavat. Pirkanmaalaisen yleisön tuntemus on etu.

Työssä toimit osana huippuammattilaisten tiimiä, jonka journalismi on riippumatonta sekä osaaminen ja tulokset maan kärkeä. Työtä tehdään Aamulehden toimituksessa Tampereen Siperiassa. Työ on vuorotyötä, ja sitä voidaan tehdä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme oppivan ja kehittyvän työyhteisön, jota tekijät kiittävät hyvästä yhteishengestä. Sanoma-konsernin osana digitaalisen kehittymisen voimavaramme ovat maan suurimmat.

Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja muutamia linkkejä julkaistuihin juttuihisi viimeistään 1. lokakuuta.

Toimi nopeasti. Aloitamme haastattelut välittömästi. Lisätietoja antaa toimituspäällikkö Kimmo Koski, kimmo.koski@aamulehti.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen

Aamulehti

Aamulehti on Tampereen ja Pirkanmaan ääni Suomessa, digitaalisen journalismin kunnianhimoinen edelläkävijä. Valtakunnallisesti seurattu Aamulehti on Pirkanmaan tavoittavin monimedia ja printissä Suomen toiseksi suurin 7-päiväinen sanomalehti. Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Tule mukaan rakentamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville!

Sähköposti: rekrytointi@sanoma.fi
Sijainti: Tampere

Sanoma Media Finland on Suomen suurin kaupallinen mediatalo. Teemme luotettavaa ja kiinnostavaa journalismia, elämyksellistä viihdettä ja vaikuttavia markkinointiratkaisuja. Olemme mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, vaikutamme valintoihin ja käsitykseen maailmasta, autamme yrityksiä menestymään. Sillä on merkitystä. 

Meillä on isot, kaikkien tuntemat mediabrändit ja joukko maan suurimpia digipalveluja. Sanoman mediat tavoittavat 97 % suomalaisista joka viikko. 

Sanomalla työtä tehdään asiakas edellä, datan pohjalta, fiksusti, vastuullisesti ja yhdessä. Meillä jokaisella on tilaa kehittyä, toimia ja olla oma itsensä. Arjen käytännöt joustavat ja niitä kehitetään jatkuvasti. Tähtäämme korkealle ja teemme tosissaan, mutta töissä on myös hauskaa. Työkavereina on alan parhaat tekijät: luovia kykyjä, huippuasiantuntijoita, kehuttuja esihenkilöitä ja ylipäätään poikkeuksellisen kivoja ihmisiä. Tavoitteenamme on monimuotoinen, yhdenvertainen ja osallistava työpaikka.  

Työ Sanomalla näkyy, kuuluu, herättää tunteita, vaikuttaa ja saa aikaan keskustelua. Onko sulla #sanomista? 

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. 

Logo

Monimediatoimittaja Aamulehteen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!