Monimediatoimittaja Aamulehti (vuorotteluvapaan sijaisuus)

Määräaikainen monimediatoimittaja Aamulehteen

Haemme monimediatoimittajaa määräaikaiseksi vuorotteluvapaan sijaiseksi Aamulehteen 1.9.2022–27.2.2023. Työtä tehdään ensisijaisesti uutistiimissä, mutta motivaation ja valmiuksen mukaan työskentely on mahdollista myös muissa tiimeissä kuten featuretiimissä ja deskin julkaisutiimissä. Sekä hitaan että nopean journalismin osaaminen eli monipuolisuus on selvä etu.

Arvostamme näyttöjä mahdollisimman monista näistä:
• oma uutishankinta
• puheenaiheiden tunnistaminen
• nopeatahtinen kirjoittaminen työryhmän osana muuttuvissa tilanteissa sekä jalkautuminen sinne, missä tapahtuu
• verkonomaiset journalismin muodot kuten livelähetykset, tekstimuotoiset liveseurannat
• otsikoinnin osaaminen
• hyvän journalistisen suomen taito ja juttumuotojen hallinta
• yleinen ystävyyssuhde julkaisutyökalujemme kanssa 
• talouden ja yritystalouden perusasioiden hallinta.

Työtä tehdään Aamulehden toimituksessa Tampereen Siperiassa. Työ on vuorotyötä, jota tehdään myös aikaisin aamulla, iltaisin ja viikonloppuisin. Paikallisen pirkanmaalaisen yleisömme tuntemus on etu. Tarjoamme motivoivan ja uutta oppivan työyhteisön, jota tekijät kiittävät hyvästä yhteishengestä.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 7. elokuuta 2022. Tiedusteluihin vastaa toimituspäällikkö Riina Nevalainen, riina.nevalainen@aamulehti.fi. Vuorotteluvapaan sijaisen on täytettävä sijaisuuden ehdot. Niistä saa tietoa osoitteesta https://toimistot.te-palvelut.fi/vuorotteluvapaa –> Sijainen.

Tervetuloa Tampereelle!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen kokoaikainen

Aamulehti

Aamulehti on Tampereen ja Pirkanmaan ääni Suomessa, digitaalisen journalismin kunnianhimoinen edelläkävijä. Valtakunnallisesti seurattu Aamulehti on Pirkanmaan tavoittavin monimedia ja printissä Suomen toiseksi suurin 7-päiväinen sanomalehti. Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Tule mukaan rakentamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville!

Sähköposti: rekrytointi@sanoma.fi
Sijainti: Tampere

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Tule mukaan rakentamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville!

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!