Monimediatoimittaja Valkeakosken Sanomiin

Haluatko tietää, mitä arjen ilmiöiden takaa löytyy? Tunnistatko puheenaiheen, kun liikut ihmisten parissa? Oletko taitava haastattelija ja ideoiva tarinankertoja? Haluatko tehdä työtä sananvapauden ja demokratian hyväksi lähellä lukijaa?

Etsimme monimediatoimittajaa vakituiseen työsuhteeseen Valkeakosken Sanomiin.

Valkeakoski on kooltaan kompakti ja sisältä suuri vajaan 21 000 asukkaan kaupunki, jota kävijät ja muuttajat ihailevat palveluiden laajuuden ja kauniin luonnon vuoksi. Teollisuus eri muodoissaan työllistää ison osan koskilaisista, ja Valkeakoski on myös yksi sote-alan työpaikkojen keskittymistä Pirkanmaalla. Kaupunki kehittyy hämäläiseen tapaan hitaasti kiiruhtaen. Kaupunkikuva muuttuu jatkuvasti, joten uutisia, ilmiöitä ja tarinoita riittää kerrottavaksi.

Valkeakosken Sanomat tarjoaa uutiset ja puheenaiheet koskilaisille verkossa, sovelluksessa ja kaksi kertaa viikossa ilmestyvässä painetussa lehdessä.

Monimediatoimittajan työhön kuuluu paitsi juttujen ideointi, kirjoittaminen ja kuvaaminen, myös muun muassa livelähetysten ja interaktiivisten rikasteiden tekeminen. Valkeakosken Sanomia tehdään vahvasti digi edellä, ja analytiikka on keskeinen osa onnistumistemme arviointia. Journalismin visuaalisuudella on iso merkitys, ja toivommekin sinulta hyvää kuvaustaitoa tai halua kehittää osaamistasi.

Meillä saat merkityksellisen roolin tiiviissä porukassa. Pääset kehittämään koko lehteä ja voit ottaa vastuuta isoistakin kokonaisuuksista. Työssä onnistuminen edellyttää aiempaa työkokemusta journalistisesta mediasta. Työhön kuuluu jonkin verran ilta- ja viikonloppuvuoroja. Ajokortti on työssä välttämätön.

Kuulumme Sanoman alueelliseen toimitusyhteisöön yhdessä Aamulehden ja useiden muiden paikallismediabrändien kanssa. Arjen yhteistyössä on voimaa, ja meillä olet osa huippuammattilaisten verkostoa. Yhdessä toimien varmistamme kukin yleisöllemme palvelun, johon kuuluu lähes ympärivuorokautinen uutispäivystys. Käytössäsi ovat myös ison talon henkilöstöedut ja koulutusmahdollisuudet.

Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja muutamia linkkejä julkaistuihin juttuihisi viimeistään 1. lokakuuta. Lisätietoja tehtävästä antaa Valkeakosken Sanomien päätoimittaja Mari Tuohiniemi, mari.tuohiniemi@sanoma.com.

Sanoma Media Finland on Suomen suurin kaupallinen mediatalo. Teemme luotettavaa ja kiinnostavaa journalismia, elämyksellistä viihdettä ja vaikuttavia markkinointiratkaisuja. Työ Sanomalla näkyy, kuuluu, herättää tunteita, vaikuttaa ja saa aikaan keskustelua. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Tule mukaan rakentamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen

Sanoma Media Finland

Sähköposti: rekrytointi@sanoma.fi

Pirkanmaan paikallismedioihin kuuluvat mm.:

  • Janakkalan Sanomat (Janakkala) 

  • Valkeakosken Sanomat (Valkeakoski) 

  • Nokian Uutiset (Nokia) 

  • Tyrvään Sanomat (Sastamala) 

  • KMV-lehti (Mänttä) 

  • Suur-Keuruu (Keuruu) 

  • Jämsän Seutu (Jämsä) 

Logo

Monimediatoimittaja Valkeakosken Sanomiin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!