Moottorikokoonpanija, Tampere

Haemme asiakkaallemme Tampereen Myllypuroon 

MOOTTORIKOKOONPANIJAA vakituiseen työsuhteisiin.

Voit olla jo kokenut ammattilainen tai vastavalmistunut osaaja, jolla on jonkin verran aikaisempaa kokemusta työharjoittelusta tai vastaavasta tehtävästä. Tehtävä sisältää kokoonpanotöitä moottorikokoonpanossa, jossa sinulta vaaditaan tarkkuutta ja hyvää paineensietokykyä. Sopiva tausta on koneenasennus- tai autonasennuspuolelta. Etsimme tiimipelaajaa, jolla on reipas asenne työntekoon sekä halu oppia uutta jatkuvasti.

Työsuhde on aluksi puolen vuoden määräaikainen vuoratyösuhde, mutta tehtävässä on mahdollisuus vakinaistamiseen määräajan päättymisen jälkeen. Palkkaus on TES:in tai sopimuksen mukaan. 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Satu Kivekkäälle, p. +358401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!