Muovityöntekijä (Muovitech)

Muovitech on alansa johtava ja kasvava yritys, jonka tavoitteena on säästää maapallon luonnonvaroja kehittämällä ja valmistamalla geoenergian, televiestinnän, sekä painovesijohtojen tuotteita. Muovitech Finland on osa Muovitech- konsernia, jolla on toimintaa useissa eri Euroopan maissa. Vaalimme hyvää joukkuehenkeä ja tiimityöskentelyä organisaatiossamme.

Meistä löydät lisätietoa osoitteesta https://www.muovitech.com/

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme Muovitechille reipasta muovityöntekijää Mynämäelle. Työtä on mahdollisuus tehdä joko kesäkauden ajan tai pidempiaikaisesti, omien toiveidesi mukaan. Työ sopii siis hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua yritykseen 6 kuukauden jälkeen. Työaika on arkisin pääsääntöisesti klo 15:15-23:15, mutta kaksivuorotyö on mahdollinen 7:00-15:30 ja 15:15-23:15. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme sinulta

Sinulta löytyy intoa rutiininomaiseen työskentelyyn sekä rutkasti työmotivaatiota. Omaksut uudet työtavat nopeasti ja tartut toimeen oma-aloitteisesti. Arvostamme joustavaa asennetta sekä hyviä tiimityötaitoja. Tulet käyttämään työssäsi pitkäpiikkistä vastapinotrukkia, joten aikaisempi kokemus trukilla ajosta on eduksi. Tarvitset oman kulkupelin työmatkoihin, sillä julkiset eivät kulje meille asti. 

Työtehtävät

Tehtävänkuvaasi kuuluu mm. erilaisten laitteiden käyttö, sekä muovituotteiden kuljettaminen trukilla hallissa sekä ulkona. Myöhemmin on mahdollisuus siirtyä myös muihin tehtaan sisäisiin työpisteisiin. Tehtäviin perehdytetään työsuhteen alussa. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle Muovituoteteollisuuden TES:iä paremman palkkauksen, sekä kunnolliset työvälineet. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua 6 kk jälkeen työsuhteen alkamisesta. Pääset osaksi mukavaa ja tiivistä työyhteisöä, jossa puhalletaan yhteen hiileen.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (13-14) 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!