Muovityöntekijä (Mynämäki)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme reipasta muovityöntekijää Mynämäelle. Töitä on tarjolla keväästä pitkälle syksyyn, ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua yritykseen 6 kuukauden jälkeen. Työaika on arkisin 7:00-15:30 ja 15:15-23:15 sekä 23:00-7:15. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana, joten haethan mukaan jo tänään!

Toivomme sinulta

Sinulta löytyy intoa rutiininomaiseen työskentelyyn sekä rutkasti työmotivaatiota. Omaksut uudet työtavat nopeasti ja tartut toimeen oma-aloitteisesti. Arvostamme joustavaa asennetta sekä hyviä tiimityötaitoja. Tulet käyttämään työssäsi pitkäpiikkistä vastapainotrukkia, joten aikaisempi kokemus trukilla ajosta on eduksi. Tarvitset oman kulkupelin työmatkoihin, sillä julkiset eivät kulje meille asti. 

Työtehtävät

Tehtävänkuvaasi kuuluu mm. erilaisten laitteiden käyttö, sekä muovituotteiden kuljettaminen trukilla hallissa sekä ulkona. Myöhemmin on mahdollisuus siirtyä myös muihin tehtaan sisäisiin työpisteisiin. Tehtäviin perehdytetään työsuhteen alussa. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle Muovituoteteollisuuden TES:iä paremman palkkauksen, sekä kunnolliset työvälineet. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua 6 kk jälkeen työsuhteen alkamisesta. Pääset osaksi mukavaa ja tiivistä työyhteisöä, jossa puhalletaan yhteen hiileen.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (viljami.leino@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (15-16) 040 740 5545. Hakuprosessista vastaa Viljami Leino.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Logo

Muovityöntekijä (Mynämäki)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!