Murskalaitoksen Päällikkö

Olisitko halukas vastaamaan Stena Recyclingin Suomen suurimman yksikön johtamisesta ja kehittämisestä?

Haemme Murskalaitoksen Päällikköä Tahkoluodon laitokselle.

Murskalaitoksen päällikkönä vastaat Tahkoluodon murskalaitoksen turvallisesta, tuloksellisesta ja tehokkaasta toiminnasta. Kehität laitosta, sen prosesseja ja henkilöstöä edelleen Stena Recycling Oy:n strategian, toimintaperiaatteiden ja vuotuisten tavoitteiden mukaisesti.

Tämän lisäksi kehität Stenan Tahkoluodon alueella tehtäviä toimintoja siten, että Stenan tuottama lisäarvo kasvaa, kun koko yksiköistä alkava tuotantoketju huomioidaan. Työssäsi huolehdit, että murskalaitoksen toiminta on lupien mukaista ja turvallista. Toimit esihenkilönä laitoksen henkilöstölle ja raportoit työstäsi tuotantojohtajalle.

Tahkoluodon laitos on tärkeä solmukohta yksiköistämme tulevan materiaalin ja vientimyyntien välillä. Vastaat myyntien ennusteista ja tuotannon suunnittelusta siten, että tavoitteet toteutuvat. Lisäksi sinulla on pitkäjänteistä näkemystä laitoksen kehittämiseen ja kokonaisvaltaista liiketoimintaymmärrystä. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä kansallisten ja kansainvälisten sidosryhmien kanssa. Rakennat vastavuoroiset yhteistyösuhteet kansainväliseen murskalaitosverkostoomme, varmistaen toimintamme kehittymistä koko Stena verkostossa.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän kehittyvässä yhtiössä kiertotalouden parissa, mukavat ja ammattitaitoiset kollegat sekä hyvät henkilöstöedut. Teet tiivistä yhteistyötä laitoksen henkilöstön, yhtiön asiantuntijoiden ja monien ulkoisten sidosryhmien kuten alihankkijoiden kanssa Stena Recyclingin Suomen suurimmassa yksikössä.

Kuka olet:

Tehtävässä menestymiselle hyvät edellytykset antaa usean vuoden kokemus teollisesta tuotantoympäristöstä, aina parempi jos sinulla on aiempaa kokemusta kiertotalouden liiketoiminnasta. Uskomme että menestyt kun sinulla on vahvaa kaupallista näkemystä, laajaa liiketoimintaosaamista sekä kattava tekninen ymmärrys tuotantoprosesseista ja niiden kehittämisestä. Olet hyvä ihmisten johtaja ja sinulla on luontainen kyky innostaa ja sitouttaa. Vastuullasi on luoda turvallinen ja osallistava työympäristö, jossa työntekijämme haluavat kehittyä yhdessä yrityksemme kanssa. Olet työskentelytyyliltäsi analyyttinen ja ratkaisukeskeinen ja toimit luontevasti itsenäisesti sekä yhteistyössä kollegoiden kanssa. Työssäsi tarvitset vahvaa suomenkielentaitoa ja lisäksi englannin kielen perustaitoja.

Hae tehtävää:

Jätäthän CV:n ja hakemuksen palkkatoiveineen mielellään mahdollisimman pian ja viimeistään 3.3.2024 tämän linkin kautta. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävistä antaa rekrytoiva esihenkilö Stena Recycling Timo Jussila p. 040 521 1690 ja Eezy Personnel Liena Silen p. 040 482 6770.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva työsuhde

Stena Recycling Oy

Stena Recycling on yksi Euroopan johtavista kierrätysyrityksistä, joka tarjoaa kattavat ratkaisut kierrätykseen ja kiertotalouspalveluihin. Kierrätämme vuosittain noin kuusi miljoonaa tonnia jätettä ja käytettyjä tuotteita yli 100 000 asiakkaalta eri toimialoilta. Stena Recycling on osa ruotsalaista perheomisteista Stena Metall -konsernia, joka toimii kahdeksassa maassa.

Suomessa Stena Recycling tarjoaa kierrätys- ja jätehuoltopalvelut sekä kerää ja kierrättää muun muassa metalleja, pahvia ja paperia, sähkö- ja elektroniikkaromua, vaarallisia jätteitä ja romuautoja sekä tarjoaa kuormalavapalvelua. Meillä on yli 30 toimipistettä eri puolilla Suomea ja meitä stenalaisia on 370. Liikevaihtomme on noin 200 miljoonaa euroa. Yhteiset arvomme ovat yhteistyön helppous, luotettavuus ja jatkuva kehitys. Lue lisää: www.stenarecycling.fi.

 

Sijainti: Tahkoluodontie 1, 28900 Pori
Logo

Murskalaitoksen Päällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!