Muutoksen läpiviennin osaaja

Haemme jatkuvasti joukkoomme ihmislähtöisten muutosten läpiviennin osaajia. 

Vuodesta 2007 lähtien ihmislähtöisiä muutoksia menestyksekkäästi läpivienyt CCEA sulautui osaksi Goforea vuoden 2024 alussa. Yli 70 muutososaajan voimin Gofore on yksi johtavista ihmislähtöisen muutoksen konsulttiyhtiöistä Suomessa. Muutosjohtamisen palveluitamme ovat muutoksen läpivienti, muutosportfolion johtaminen, muutoskyvykkyyden kehittäminen ja muutoksen mittaaminen. Autamme asiakkaitamme määrittelemään muutoksen ja suunnittelemaan sen läpiviennin sekä toteuttamaan muutoksen käytännössä ja todentamaan sen onnistumisen.  

Kasvamme vauhdilla, ja siksi haemme koko ajan ihmisiä, jotka ovat paitsi muutosten läpiviennin osaajia, myös aikaansaavia, sinnikkäitä, empaattisia, innostavia ja konkreettisia tekijäihmisiä. 

Mitä tarjoamme sinulle 

Meillä pääset tekemään töitä inhimillisessä, avoimessa, innostavassa ja eteenpäin pyrkivässä porukassa. Rakennamme yhdessä parasta työkulttuuria ja kannustamme joustaviin työtapoihin. Tarjoamme muutosten läpiviennin kovimpien osaajien yhteisön sekä muutokset, joissa pääsee tekemään parhaansa joka päivä sekä kehittämään omaa osaamistaan. 

Mitä toivomme sinulta 

Työskentely meillä edellyttää ennen kaikkea intohimoa muutosten läpivientiin sekä tyypillisesti ylempää korkeakoulututkintoa, muutoksen läpiviennin osaamista, itseohjautuvuutta sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. 

Arvostamme tiimityötaitoja, periksiantamatonta asennetta, soveltamiskykyä, konkreettista työotetta, rohkeutta sekä työn- ja elämänhallinnan taitoja – unohtamatta halua olla osa hyvää porukkaa. Kaihdamme byrokratiaa, hierarkiaa, abstraktiutta ja kaikkea muuta jäykältä ja fiiniltä kuulostavaa. 

Jos haluat olla viemässä läpi asiakkaidemme muutoksia ja osa mahtavaa tiimiä, jätä meille hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä, kun sopiva paikka aukeaa. 

Hakuaika alkaa:

Gofore

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. 

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme

Sähköposti: change@gofore.com
Sijainti: Keilaranta 1, 02150 Espoo
Logo

Muutoksen läpiviennin osaaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!