Muuttokuski (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Etsimme asiakkaallemme työnnälkäistä C-kortillista muuttotyöntekijää Turun alueen muuttoihin! Töiden alustava kesto on 6kk, jonka jälkeen hyvälle tyypille tarjotaan vakituista paikkaa. Työajat ovat vaihtelevia, sillä muuttotyöt tehdään asiakkaiden aikataulun mukaisesti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Toivomme sinulta

Etsimältämme henkilöltä löytyy hyvät vuorovaikutustaidot sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Olet tarkka ja huolellinen, sillä työssäsi käsittelet asiakkaiden omaisuutta. Hyvä fyysinen kunto on tehtävässä välttämätöntä, sillä muutettavat tavarat ovat ajoittain todella painavia. C-ajokortti ja ammattipätevyys vaaditaan. 

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu muuttoauton ajaminen sekä itse muuttotyöt. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, sillä tehtäviin perehdytetään.

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi mukavaa työyhteisöä, josta löytyy laadukas kalusto ja nykyaikaiset apuvälineet. Tarjoamme osaamiseen perustuvan, kilpailukykyisen palkan, joka on vähintään AKT- TESin mukainen. Palkkaa on mahdollisuus korottaa jo työsuhteen alkuvaiheessa osoitettuasi ammattitaidollisen kehittymisesi. Mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen 6 kk kuluttua työsuhteen alkamisesta. Vakinaistumisen jälkeen saatavillasi on myös kattavat talon edut.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (niklas.remmer@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (15-16) 040 720 5545. Hakuprosessista vastaa Niklas Remmer.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Contio Henkilöstöpalvelut

Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Käsityöläiskatu 5b, 1. krs
Logo

Muuttokuski (Turku)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!