Muuttotyöntekijä (Turku)

Haemme reipasta muuttotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen vakavaraiselle perheyritykselle.

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme reipasta muuttotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen vakavaraiselle perheyritykselle. Työt sijoittuvat Turun talousalueelle. Odotetaan joustavuutta työaikojen suhteen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan ripeästi!

Toivomme sinulta

Olethan asiakaspalveluhenkinen voimanpesä ja omaat hyvät tiimityötaidot. Omaat tarkkuutta ja huolellisuutta, koska tulet käsittelemään asiakkaiden omaisuutta. Olethan valmis myös työskentelemään viikonloppuisin. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään muuttopalvelualan TES:n mukaisen palkkauksen, sekä kunnolliset työvälineet. Mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen 6 kk kuluttua työsuhteen alkamisesta.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Hae heti klikkaamalla painiketta "Hae työpaikkaa". Muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia, tai soittamalla arkisin 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! Anna meidän siis auttaa uuden työn löytämisessä, ja navigoi sivullemme https://www.contiopalvelut.fi/tyonhakijalle, täytä lyhyt lomake, ja kerro mielenkiinnon kohteistasi!

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!