Muuttotyöntekijöitä keikkätöihin pääkaupunkiseudulle

SOL Henkilöstöpalvelut Oy
Vanha Talvitie 19 A, Helsinki
Keikkatyö
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Kaipaatko lisätienestiä itsellesi tai tekemistä opintojen ohelle? Haluaisitko työn, missä pystyt yhdistämään kuntoilun ja työn?

Etsimme nyt muuttotyöntekijöitä keikkatöihin pääkaupunkiseudulle. Tehtävässä työskentelet tiimisi kanssa yritys- ja yksityismuutoissa. Työ on arkityötä ja työpäivät alkavat klo 7:00.

Odotamme sinulta reipasta ja hyvää asennetta. Työ vaatii hyvää peruskuntoa, mutta aikaisempi kokemus muutoista ei ole välttämätön.

Meiltä saat mielekkään ja fyysistä kuntoa tukevan työn, sekä mukavat työkaverit. Voit työskennellä joustavasti, kun itsellesi sopii.

 

Kiinnostuitko?  Lisätietoja tehtävästä antaa SOL Henkilöstöpalveluiden Henkilöstöasiantuntija Anna Österholm +358 50 598 8460, anna.osterholm@sol.fi. Haastattelemme jo hakuaikana, joten jos paikka tuntuu omalta, laita pikaisesti hakemusta tulemaan sähköisen järjestelmämme kautta. Kerro hakemuksessasi käytettävyydestäsi tarkemmin.

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Logo

Muuttotyöntekijöitä keikkätöihin pääkaupunkiseudulle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!