Muuttotyöntekijöitä keikkatöihin, pääkaupunkiseutu

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy
Vanha Talvitie 19 A, Helsinki
Haemme nyt muuttotyöntekijöitä keikkaluontoiseen työsuhteeseen.

Hakuaika alkaa:

Haluaisitko työn, missä pystyt yhdistämään kuntoilun ja työn? Etsimme nyt muuttotyöntekijöitä keikkaluontoiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä työskentelet tiimisi kanssa yritys- ja yksityismuutoissa. Työ on arkityötä ja työpäivät alkavat klo. 7:00.

Odotamme sinulta reipasta ja hyvää asennetta. Työ vaatii hyvää peruskuntoa, mutta emme edellytä aiempaa kokemusta muuttotöistä.

Saat meiltä mielekkään ja fyysistä kuntoa tukevan työn ja mukavat työkaverit, sekä mahdollisuuden työskennellä, kun sinulle sopii.

Työsuhde on henkilöstönvuokrauksena Nordic Henkilöstöpalveluiden kautta.

Kiinnostuitko?  Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Hr-assistenttiharjoittelija Anna Wilén, anna.wilen@nordic.fi. Haastattelemme jo hakuaikana, joten jos paikka tuntuu omalta, laita pikaisesti hakemusta tulemaan sähköisen järjestelmämme kautta. 

Olemme nyt osa SOL-perhettä. SOL Henkilöstö- ja Logistiikkapalvelut tarjoaa teollisuuden, rakennusalan ja logistiikka-alan toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Vuonna 2021 työllistimme 3540 oman alansa osaajaa. Katso kaikki avoimet paikkamme ja tutustu meihin lisää henkilostopalvelut.sol.fi

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähellä20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 2500 tarinaa niiden tekijää tarkasti. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa nämä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarinan kautta. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Ota yhteyttä:

 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!