Muuttotyöntekijöitä Pääkaupunkiseudulle

SOL Henkilöstöpalvelut Oy
Hankasuontie 11 B
Haemme nyt muuttotyöntekijöitä keikkaluontoiseen työsuhteeseen.
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Haluaisitko työn, missä pystyt yhdistämään kuntoilun ja työn? Etsimme nyt muuttotyöntekijöitä erilaisiin työsuhteisiin. Meillä voit tehdä vuoroja silloin, kuin itsellesi sopii keikkaluotoisesti tai voit tehdä säännöllisemmin osa/täysi aikaisesti. Erittele hakemukseesi kuinka paljon olisit valmis tekemään töitä.

Tehtävässä työskentelet tiimisi kanssa yritys- ja yksityismuutoissa. Työ on arkityötä ja työpäivät alkavat klo. 7:00.

Odotamme sinulta reipasta ja hyvää asennetta. Työ vaatii hyvää peruskuntoa, mutta emme edellytä aiempaa kokemusta muuttotöistä.

Saat meiltä mielekkään ja fyysistä kuntoa tukevan työn ja mukavat työkaverit, sekä mahdollisuuden työskennellä, kun sinulle sopii.

Työsuhde on henkilöstönvuokrauksena SOL Henkilöstöpalveluiden kautta.

Työsuhteessa noudatetaan muuttopalvelualan työehtosopimusta ja sen mukaista palkkausta.

Kiinnostuitko?  Lisätietoja tehtävästä antaa SOL Henkilöstöpalveluiden Henkilöstöasiantuntija Anna Wilén, anna.wilen@sol.fi. Haastattelemme jo hakuaikana, joten jos paikka tuntuu omalta, laita pikaisesti hakemusta tulemaan sähköisen järjestelmämme kautta. 

SOL Henkilöstö- ja Logistiikkapalvelut tarjoaa teollisuuden, rakennusalan ja logistiikka-alan toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Vuonna 2021 työllistimme 3540 oman alansa osaajaa. Katso kaikki avoimet paikkamme ja tutustu meihin lisää henkilostopalvelut.sol.fi

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Logo

Muuttotyöntekijöitä Pääkaupunkiseudulle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!