Myyjä 30 h/vk, Jalasjärvi

Oletko kiinnostunut asiakaspalvelusta ja myymälätyöstä?

Etsimme nyt Jalasjärven myymälään MYYJÄÄ.

Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti myymälän arkea, kuten kassatyöskentelyä sekä tavaroiden hyllyttämistä, järjestelyä ja inventointia kaikilla osastoilla. Edustat HalpaHallia asiakkaidemme suuntaan, joten tärkeintä on ystävällinen ja avulias asiakaspalvelu.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen noin 30 tunnin viikkotyöajalla. Palkkaus perustuu kaupan alan työehtosopimukseen sekä aiempaan kokemukseesi ja koulutukseesi.

Toivomme sinulta palveluhenkisyyttä, joustavuutta ja yhteistyökykyä, jotta voimme yhdessä tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ostokokemuksen. Arvostamme aiempaa kokemusta ja mahdollisesti koulutusta kaupan alalta, mutta emme edellytä sitä. Oli kyseessä sitten kokenut konkari tai vasta-alkaja, oma-aloitteisuus ja halu oppia uutta ovat meille tärkeitä ominaisuuksia. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, ota rohkeasti yhteyttä myymäläpäällikkö Jarno Laurilaan, joka vastaa mielellään kysymyksiisi (mahdolliset yhteydenotot 22.7-31.7): puh 020 7183969, jarno.laurila@halpahalli.fi.

Käymme hakemuksia läpi ja saatamme ottaa yhteyttä jo hakuaikana. Toivomme saavamme uuden työkaverin mahdollisimman pian!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
 • hyviä yhteistyötaitoja
 • oma-aloitteisuutta
 • suomen kielen taitoa

Tarjoamme

 • luotettavan ja vakaan työnantajan, joka pitää henkilöstöstä huolta
 • hyvän perehdytyksen ja jatkuvan tuen
 • rennon ja mukavan työyhteisön - olet osa meitä omana itsenäsi
 • henkilöstöalennuksen
 • Epassin
 • polkupyöräedun
 • laajan työterveyshuollon

HalpaHalli Jalasjärvi

Tule rakentamaan menestystä kanssamme. Teemme kaikkemme, jotta palvelumme olisi merkityksellistä ja hyvää asiakkaillemme. Uskomme, että hyvä palvelu syntyy henkilöstömme tyytyväisyydestä.

HalpaHalli on perheyritys, joka työllistää Suomessa suoraan noin 1200 ihmistä.

Palvelemme asiakkaitamme 35 kivijalkamyymälässä sekä verkkokaupassa. Tarjoamme kuluttajille saman katon alta jokapäiväiset hyödykkeet ruuasta vaatteisiin sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteisiin. HHKeittiöt palvelevat asiakkaita 11 paikkakunnalla tarjoten monipuolisen lounaan lisäksi listaruokia sekä kahvilapalveluja. Konttorimme sijaitsevat Kokkolassa ja Vantaalla. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Kokkolassa.

Olemme ihmisen kokoinen kauppa, joka tekee työtä sen puolesta, että kaikilla olisi mahdollisuus elää hyvää arkea. 

Sijainti: Oikotie 2 61600 JALASJÄRVI
Logo

Myyjä 30 h/vk, Jalasjärvi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!