Myyjä kuluttaja- ja korjaamokauppaan

Haemme asiakkaallemme Joensuun Dieselhuolto Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen JOENSUUHUN ammattitaitoista myyjää kuluttajamyynnin ja korjaamokaupan puolelle.

Työtehtäviisi kuuluvat laadukkaiden autovaraosien ja -tarvikkeiden, lisävarusteiden sekä autonhoitotuotteiden vähittäis- ja tukkumyyntitehtävät kuluttaja- ja korjaamoasiakkaille.  Lisäksi päivän aikana voi olla muuta työtä myymälässä, kuten hinnoittelua ja hyllytystä.

Odotamme sinulta:

Ajoneuvojen perustuntemus esim. harrastusten tai koulutuksen kautta ja alan aikaisempi kokemus katsotaan eduksesi, mutta valinnassa ratkaisee innostus tehtävää kohtaan ja halu kehittyä loistavaksi myyjäksi.

Työssäsi olet myynti- ja asiakaspalveluhenkinen sekä ystävällinen ja ripeä. Olet omatoiminen ja innokas oppimaan uutta. Sinulla on positiivinen asenne ja aito halu olla palvelemassa asiakasta siinä hetkessä, jossa kohtaatte toisenne. Takaat osaltasi myönteisen asiakaskokemuksen, josta voit olla ylpeä.

Mitä tarjoamme:

Pääset osaksi Fixus-tiimiä ja saat tehtävään hyvän perehdytyksen. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on kokoaikainen. Palkkaus on Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimuksen mukaan. Voit esittää myös oman palkkatoivomuksen.

Hae näin työpaikkaa:

Jos tunsit tehtävän omaksesi, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä su 22.5.2022 mennessä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si/ansioluettelosi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Joensuun Santeri Iljin puh. 040 639 0904 tai santeri.iljin@eezy.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Joensuun Dieselhuolto Oy

Joensuun Dieselhuolto Oy on vuonna 1961 perustettu autotarvike- ja varaosaliike, jonka toimipisteet sijaitsevat Joensuussa ja Kiteellä. Se kuuluu valtakunnalliseen Fixus-ketjuun, johon on liittynyt yli 160 itsenäistä varaosaliikettä ja lähes 220 autokorjaamoa ympäri Suomea. Tutustu yritykseen osoitteessa www.jdh.fi

Sijainti: Kuurnankatu 13, Joensuu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!