Myyjä Task Force tiimiin (Helsingin, Kuopion ja Oulun seudulle)

Valokuitunen Oy
Hämeentie 15, 00500 Helsinki
Kokoaikainen, vakituinen
Haku alkaa ja päättyy

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset meillä osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Tervetuloa mukaan!

Haemme nyt

Myyjiä Task Force -tiimeihin (useita paikkoja Helsingin, Kuopion ja Oulun seudulle)

Task Force on Valokuitusen myynnin ”erikoisjoukko”, joka liikkuu pientaloalueilla. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt sekä omakoti- ja paritalot, joille myymme parasta mahdollista nettiyhteyttä. Kasvatamme Task Force -toimintoa ja etsimmekin nyt myyjiä eri puolilta Suomea!

Tässä työssä pääset myymään huipputuotetta – valokuitu on kiistatta nopein ja vakain nettiyhteys, jonka taso ei heittele isossakaan käytössä.

Valokuidun myyntityötä tehdään ihmisten kotiovilla. Myyjät liikkuvat alueilla, joissa tiedämme jo olevan kiinnostusta valokuitua kohtaan ja joihin on jo kohdistettu markkinointitoimenpiteitä markkinointitiimimme toimesta.  

Mitä odotamme Sinulta?

 • Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta onnistuneesta myynnistä.
 • Periksiantamattomuutta ja halua työskennellä tulosorientoituneesti.
 • Positiivista asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja ja rohkeutta tehdä myyntityötä ihmisten kotiovilla.
 • Myyntialueiden laajuuden vuoksi oman auton käyttö on tarpeen.  

Mitä tarjoamme Sinulle?

 • 3000 € kuukausipalkan ja palkitsevat provisiot.
 • Itsenäisen ja palkitsevan työn.
 • Mahdollisuuden kehittyä myynnin ammattilaisena.
 • Saat työhön koulutuksen ja tueksi koko Valokuitusen mahtavan porukan!
 • Hyvän työpaikan, jossa väki viihtyy ja jossa apua on aina saatavilla. Olemme työntekijöidemme suosittelema työpaikka, eNPS luku 53!

Olemme Valokuitusella monen eri alan osaajista koostuva energinen porukka, jonka työn ytimessä on suomalaisten kotitalouksien arjen sujuvoittaminen huipputeknologian avulla. Meillä pääset kasvamaan ja kehittymään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa kannustavassa työympäristössä.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään su 16.10.2022. Mikäli haluat kuulla lisätietoja, soita Sales Manager Task Force Richard Printz p. 040 500 8565, arkipäivisin klo 9-17 välillä. Tehtävät ovat vakituisia ja kokoaikaisia (37,5 h/vko). Huomioithan, että olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana. Hae jo tänään ja tule tekemään kanssamme kodeista toimivampia kuin koskaan!

 

Tarjoamme

 • Kannustava palkkaus, joustava työaika ja etätyömahdollisuus, Epassi (lounas-, liikunta/kulttuuri/hyvinvointietu), kattava työterveys, vapaa-ajan matka- ja tapaturmavakuutukset, puhelinetu sekä polkupyöräetu.
 • Olemme työntekijöidemme suosittelema työpaikka, eNPS lukumme on 53! Meillä väki viihtyy ja tukea ja apua on aina saatavilla.
 • Arvomme ovat kunnianhimo, rohkeus, luotettavuus, ilo ja vastuullisuus. Nämä näkyvät kaikessa tekemisessämme!

Valokuitunen Oy

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Tällä hetkellä henkilöstömäärämme on yli 80. Lisäksi iso joukko työskentelee Valokuitusella kumppaniemme kautta. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. 

 

Ota yhteyttä:

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Meillä on innostava start up-henki ja tyytyväiset työntekijät. Omistuspohjamme, CapMan Infra ja Telia Company, tuo toimintaan vakauden. Tuomme valokuidun jo 80 000 kodin ulottuville, ja lähivuosina investoimme 200–300 miljoonaa euroa taajamien pientaloalueiden nopeisiin ja varmoihin laajakaistayhteyksiin. Laajennamme toimintaamme koko Suomea kattavaksi. Lue lisää Valokuitusesta

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!