Myyjä

Ruka ja Pyhä ovat vastuullisen hiihtomatkailun puolestapuhujia, jotka tarjoavat mieleenpainuvia elämyksiä ympäri vuoden. Olemme vahvalla kasvu-uralla, rakennamme uutta ja kunnostamme olemassa olevia palveluita tarjotaksemme entistä hulppeammat puitteet urheilulliselle ja luonnosta voimaa ammentavalle kansainvälistyvälle ja kasvavalle asiakaskunnallemme. Oletko aktiivinen, tavoitteellinen ja oma-aloitteinen myyjä ja haluat olla mukana vaikuttamassa Suomen valovoimaisimpien hiihtokeskusten Rukan ja Pyhän tulevaisuuteen?

Etsimme nyt tuloshakuista MYYJÄÄ vahvistamaan Rukan ja Pyhän myyntitiimiä. Työssäsi toimit monipuolisessa roolissa Rukan ja Pyhän asiakkaiden parissa. Oman osaamisesi ja intohimosi mukaan voit löytää paikkasi joko ryhmä- tai kuluttajamyyntitiimistä, mutta valmiina auttamaan yli tiimirajojen. - Sillä tiimien välinen yhteistyö on osa toimintakulttuuriamme. Tässä tehtävässä myynnillinen asenne ja oppimiskyky sekä joustava asenne ratkaisee.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset myyntitehtävät, kuten Rukan ja Pyhän Ski-Inn-majoitusmyynti, sekä rinnetoimintaan olennaisesti liittyvät hissilippujen ja vuokravälineiden myynti.

Odotamme sinulta

 • aktiivista, tavoitteellista ja itsenäistä myyntityötä, jossa uusasiakashankinta on merkittävä osa työpäivääsi
 • sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielitaitoa suomen lisäksi, muu kielitaito on eduksi valintaa tehtäessä
 • hyvät sosiaaliset taidot, kyky hurmata asiakas omalla persoonallasi kasvotusten, puhelimessa tai sähköisiä kanavia pitkin
 • myynnin tietojärjestelmien ja Office 365 -ympäristön perusosaamista
 • palavaa halua kehittyä matkailumyynnin superosaajaksi, jos et jo ole sellainen
 • joustavuutta ja kykyä mukautua kausivaihteluihin
 • kiinnostusta hiihtoharrastukeen ja siihen liittyviin Rukan ja Pyhän tuotteisiin

Tehtävän haltuun ottaminen on helpompaa, jos sinulla on ennestään kokemusta

 • aktiivisesta myyntityöstä
 • kokemusta matkanjärjestäjämyynnistä
 • Hotellinx-varausjärjestelmän käytöstä
 • verkkokaupasta

ja jos sinulla on

 • kaupallisen ja/tai matkailualan vähintään opistotasoinen tutkinto
 • näkemystä myynnin eri mahdollisuuksista

Tervetuloa joukkoomme, jos valkoisten rinteiden, kiehtovien pyöräilyreittien ja taianomaisen luonnon lisäksi olet kiinnostunut monipuolisista myynnin tehtävistä ja olet tiimipelaaja! Vastuullisen ja merkittävän työn ohella Ruka tarjoaa upeat puitteet elää luontoharrasteiden keskellä ja liikunnalliset henkilöstöedut myös perheenjäsenille.

Kiinnostuitko?

Jos, niin lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen viimeistään 10.7.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Aleksi Mäkinen, aleksi.makinen@ruka.fi, puh. +358 50 518 8120 (tiistaina 5.7. klo 9-11 ja torstai 7.7. klo 13-15) sekä ryhmämyyntipäällikkö Minna Rytilahti, minna.rytilahti@ruka.fi, puh. +358 50 463 4367 (tiistai 21.6 klo 9-11 ja torstai 30.6 klo 9-11). 

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään
Työsuhteen tyyppi: toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen

Rukakeskus Oy

Rukakeskus-konserni on vastannut Rukan rinnetoiminnoista vuodesta 1973 ja Pyhän rinnetoiminnoista vuodesta 1987 lähtien. Perheyhtiö on Suomen johtavia matkailuyrityksiä ja hiihtokeskustoimialan markkinajohtaja yli 20 % osuudella hissilippujen myynnistä. Yhtiöt toimivat Rukan ja Pyhän kansainvälistyvissä, ympärivuotisissa matkailukeskuksissa. Ydinosaamistamme on rinneliiketoiminta, mutta harjoitamme Rukalla ja Pyhällä myös majoitus-, vuokraamo- ja myymälätoimintaa. Liikevaihtomme on n. 35 miljoonaa euroa ja työllistämme n. 170 henkilöä. Vuonna 2019 Rukakeskukselle myönnettiin Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja Ruka valittiin Vuoden hiihtokeskukseksi.

Sijainti: Kuusamo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!