Myymäläpäällikkö

Tule kanssamme tekemään suomalaisten silmistä maailman onnellisimmat! Etsimme Silmäaseman tiimiin vahvaa myynnin osaajaa, joka johtaa tiimiä omalla esimerkillä ja reippaalla otteella. Tarjoamme sinulle paikan huipputiimissä, jossa asiat tehdään vahvalla asiantuntijuudella, suurella sydämellä ja asiakkaiden tarpeita kuunnellen.

Osaksi Silmäaseman huippujoukkuetta pääkaupunkiseudulle

Myyrmannissa sijaitsevan silmälääkärikeskuksen ja Kaaressa sijaitsevan myymälän myymäläpäällikkönä kuulut tiiviiseen pääkaupunkiseudun myymäläpäällikkötiimiin, jossa työskentelee seitsemän kollegaasi. Tiimissä työkaveria autetaan onnistumaan, kehittymään ja jossa jaetaan myös ilot ja surut. Luotsaat itse 20 näkemisen asiantuntijan muodostamaa joukkuetta, johon kuuluu niin optisia myyjiä, optikoita kuin vastaanottotyöntekijöitä. Tiimisi on vankalla ammattitaidolla varustettu, huippujoukkue, jossa jokainen jäsen on yhtä arvostettu. Tiimissä on apunasi myös apulaismyymäläpäällikkö. Esihenkilösi on aluejohtaja Tiina.

Tehtävässä alkuun sinua auttaa mahtava perehdytysohjelmamme. Ensin pääset osallistumaan optisen myyjän keskitettyyn perehdytykseen ja rinnalla tutustut myös myymäläpäällikön perehdytykseen mentorisi avulla. Pääset myös huolehtimaan omasta ammattitaidostasi ja ajan hermolla pysymisestä 2-3 kertaa vuodessa yhteisillä myymäläpäällikköpäivillä, lukuisilla Silmäasema Akatemian kursseilla ja esihenkilöille suunnatuissa koulutuksissa. Arjen työhösi saat matkan varrella tukea mm. kuukausittaisista myyntikokouksista, viikoittaisista myynnin teamseista sekä säännöllisistä sparreista oman aluejohtajasi kanssa.

Esimerkillä johtamista ja henkilöstön kehittämistä

Oletko sinä etsimämme myymäläpäällikkö, joka:

  • Varmistat myymälöidesi tavoitteisiin pääsyn yhdessä koko tiimin kanssa. Osallistut itse arjen työhön ja johdat esimerkillä.
  • Suunnittelet myymälöidesi henkilöstötarpeen ja laadit työvuorolistat sekä johdat ajanvarausten täyttymistä
  • Käyt aktiivisesti keskusteluja tiimiläisesti kehittymisestä: meillä tavoitekeskustelut, perehdytyskeskustelut, suoritukseen liittyvät keskustelut ja Oma polku -keskustelut ovat arkea
  • Varmistat tiimisi henkilöstötyytyväisyyden ja edelleen parhaan asiakaskokemuksen omissa myymälöissäsi
  • Teet vahvaa yhteistyötä Silmäaseman Silmäsairaaloiden kanssa

Käytännössä vietät paljon aikaa myymälöissäsi valmentaen ja kehittäen tiimisi osaamista – pyrkimys on päästä käyttämään 60 % ajasta henkilöstön valmentamiseen ja tiimin kehittämiseen ja 20 % hallinnollisten tehtävien parissa, sekä 20% suunnittelutyöhön. Kun ”perustyö” on hyvin hallussasi, voit päästä mukaan kehittämään myös koko Silmäaseman toimintatapoja. Myymäläpäällikköverkostomme on tiivis ja päälliköitä osallistuu vaihteleviin projekteihin. Kuulemme myös mielellämme, mihin asioihin sinulla on paloa ja osaamista. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja sopivasta aloitushetkestä sovitaan yhdessä.

Ketä etsimme?

Tehtävässä voi menestyä monenlaisella taustalla. Tärkeintä on, että sytyt myynnistä ja haluat tarjota asiakkaillemme parhaat näkemisen ratkaisut yhdessä koko tiimisi kanssa. Kuulemme mielellämme lisää aiemmista kaupallisista tuloksistasi ja näytöistäsi.

Paria tärkeää seikkaa haluamme kuitenkin alleviivata:

  • Optinen ala elää jatkuvassa muutoksessa ja me sen mukana. Koska opeteltavaa on paljon (toki autamme sinua siinä), parhaat edellytykset onnistumisellesi takaa, jos sinulla on jo kokemusta joko johtamisesta tai optiselta alalta.  
  • Pidämme tärkeänä sitä, että silmäasemalaiset voivat hyvin. Tuemme tätä työnantajan puolesta erilaisin toimin (Maailman onnellisimmat silmäasiantuntijat -matkan puitteissa olemme panostaneet mm. oppimiseen, henkilöstöetuihin ja työhyvinvointiin), mutta tämä edellyttää meiltä jokaiselta myös oman työn johtamiseen liittyviä taitoja. Toivommekin, että pystyt tekemään itsenäisiä ratkaisuja hektisessä ympäristössä ja aina parempi, jos oman työn aikatauluttaminen on sinulle tuttu juttu. 
  • Myymäläpäälliköllä on päivittäin useita kymmeniä kohtaamisia asiakkaiden, tiimiläisten, kollegoiden ja muiden silmäasemalaisten kanssa. Tässä luoviminen edellyttää hiottuja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä rohkeutta toimia haastavissakin tilanteissa.

Tervetuloa silmäasemalaiseksi!

Silmäasemalla pääset osaksi välittävää tiimiä, jossa työntekijät ovat kaiken toimintamme keskiössä. Kuuntelemme työntekijöidemme tarpeita tarkalla korvalla, ja kehitämme toimintaa yhdessä henkilöstön kanssa. Panostamme mm. työhyvinvointiin, oppimiseen ja monipuolisiin henkilöstöetuihin. Voit tutustua tarkemmin henkilöstöetuihimme täälläMeillä työskentelee maailman onnellisimmat silmäasiantuntijat, jotka tekevät myös asiakkaiden silmistä maailman onnellisimmat. Olemme 100 % suomalainen yritys, ja vastuullisuus on meille tärkeää, lue lisää täältä.

Hae tehtävään pikimmiten!

Voit hakea tehtävään kätevästi nettisivujemme kautta. Hakeminen tehtävään on helppoa ja vie vain pienen hetken. Luemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saamme ja aloitamme ensimmäiset keskustelut jo hakuajalla – siksi toivomme, että ilmoitat kiinnostuksesi tehtävään pikimmiten! Viimeinen hakupäivä on 10.12.2023

Jos jokin jäi arveluttamaan, olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä aluejohtaja Tiina Paakkunaiseen (0469221056, tiina.paakkunainen@silmaasema.fi). Tiina on parhaiten tavoitettavissa 23.11. klo 14-15,  29.11. klo 9-10 ja 5.12 klo 9-10. Haluamme turvata kaikille mukavan ja terveellisen työympäristön, joten huomioithan, että olemme savuton työpaikka.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen

Silmäasema

Silmäasema on Suomen suurin näönhuollon ja silmäterveyden toimija. Näemme kokonaiskuvan niin asiakkaamme kohtaamisesta ja hoidosta, kuin suomalaisten silmäterveydestä. Silmäaseman yli tuhat näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista hoitavat lähes miljoonaa asiakasta vuosittain. Silmäasemalla on lähes 150 optikkoliikettä ja silmälääkärikeskusta, 18 yksityistä silmäsairaalaa ja 7 julkisia silmäterveyspalveluita tarjoavaa yksikköä ympäri maan. Silmäasema on osa 100 % suomalaista Coronaria-konsernia. www.silmaasema.fi

Logo

Myymäläpäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!