Myymäläsiivoojan kesätyö Vieremällä

Kesätyöpaikka mielessä etkä halua kuitenkaan kokopäivää notkua töissä vaan aurinkokin kiinnostaisi? Meillä olisi tarjolla siihen ratkaisu!

Tarjolla on perinteistä myymäläsiivousta, joka suoritetaan pääsääntöisesti ti-la aamusiivouksena, jolloin kerkiät työpäivän jälkeen nauttimaan auringosta. Koulutusta tai työkokemusta et tarvitse, vaikka toki se auttaa työn sisäistämisessä, me perehdytämme sinut työhön ja hankaliin tilanteisiin apua on saatavilla perehdytyksen jälkeenkin. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen.

Hyvä fyysinen kunto auttaa jaksamaan työssä ja henkiseen hyvään olooon tarjoamme kivan työporukan! 

Työt voit aloittaa jo ennen kesäkuukausia, mutta toivomme sinun pystyvän aloittamaan jo toukokuun alussa, toki joustavasti. Haastattelemme jo hakuaikana eli jos yhtään kiinnostelee, oletjan nopea ja täytät hakulomakkeen niin olemme sinuun yhteydessä.

Lisätietoja antaa palveluesimies Christa Nylander christa.nylander@sol.fi 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

SOL Palvelut Oy:n palveluihin kuuluu siivous- ja toimitilapalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme puhtauden ja korkean hygienian ratkaisuja, joilla vaikutamme työympäristöjen viihtyvyyteen ja turvallisuuteen.

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää yli 14 000 aurinkoista SOLilaista.

 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

Ota yhteyttä:

Sijainti: Vieremä