Myymälävastaava, Mikkeli

Haemme asiakaspalveluhenkistä MYYMÄLÄVASTAAVAA Mikkelin toimipisteeseen

Myymälävastaavana huolehdit myymälämme asiakaspalvelusta ja tuotetarjonnasta. Tehtäviisi kuuluu lukitus- ja turvatuotteiden myynti, asiakaspalvelu, avaintenhallinta sekä lukitus- ja turvatuotteiden vastaanottaminen. Työhön sisältyy myös pieniä lukkokorjauksia, sarjoituksia sekä avainten valmistusta (jyrsintä, ohjelmointi).

Odotamme sinulta:

  • avoimuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä tarttua haasteisiin
  • yleisimpien toimisto-ohjelmien hallintaa
  • nuhteetonta taustaa
  • kiinnostusta turvallisuusalaa kohtaan

Katsomme eduksi lukitusalan kokemuksen tai valmiuden kouluttautua alalle. Jos et omaa aikaisempaa kokemusta alalta, niin koulutamme tehtävään.  Ajokortti katsotaan eduksi. 

Tarjoamme valitulle henkilölle loistavan työporukan tuen ja mahdollisuudet kehittyä monialaisesti. Saat myös käyttöösi monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon. 

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Marko Poutiainen, marko.poutiainen@loihde.com.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen ja kokoaikainen

Loihde Trust Oy

Loihde Trust Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat kyberturva- ja tietoverkkopalvelut sekä sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen. 21 toimipisteen ja yli 480 ammattilaisen voimin Loihde Trust rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. Asiakkaamme voi luottaa siihen, että me olemme aina paikalla. Ja kun me olemme läsnä, myös turvallisuus on.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!