Myynnin ammattilainen

Data-Enter Oy
vakituinen, toimipaikkana Kajaani tai Kuusamo tai muut toimipaikkamme

Hakuaika alkaa:

Meillä on töitä myynnin ja asiakkuuksien parissa. Sopivia haasteita pystymme tarjoamaan niin kokeneille kehäketuille kuin uraansa jo hieman vauhtiin saaneille tekijöille alkaen uusasiakashankinnasta, asiakkuuksien hallintaan vastuumyyjänä ja aina laajempiin kokonaisuuksiin.

Tarpeen taustalla on kasvava liiketoimintamme ja uudet alueet valloitettavana. Etsimme myyjiä erityisesti Kuusamoon ja Kajaaniin hakijan kokemuksen, osaamisen ja mielenkiinnon mukaan räätälöitäviin rooleihin. Otamme kuitenkin mielenkiinnolla vastaan yhteydenottoja myös Kuopion, Joensuun ja Varkauden alueilla vaikuttavilta IT-myynnin konkareilta.

Asiakkaitamme ovat alueiden yritykset ja julkishallinnon organisaatiot, joille tarjoamme heidän tarpeidensa mukaista IT-palvelua kokonaisvaltaisesti. Haemme pitkiä kumppanuuksia, mutta tulemme ketterästi apuun myös pienemmissä tarpeissa. Työskentelemme yhdessä, eri toimintojen tukiessa toisiaan ja siksi avoin keskustelu ja tiedon jakaminen on meillä tärkeää. Taustavoimissamme on myös emoyhtiömme Kaisanet Oy.

Jos tämä kuulostaa mielenkiintoiselta, lisätietoja voit kysyä myyntijohtajaltamme Marko Kalliolta 044 7344 250 tai toimitusjohtajaltamme Aki Keinäseltä 040 715 4461.

Hakuprosessissa pyrimme olemaan tapamme mukaan joustavia ja ilmoitus on auki pidemmän ajanjakson. Käsittelemme hakemuksia kahden viikon sykleissä, joten voit odottaa yhteydenottoamme noin kahden viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Etsimämme henkilö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • kokemus ICT-alalta
 • myyntikokemus
 • B2B -verkosto
 • palveluasenne
 • aktiivisuus

Lisäksi eduksesi on:

 • asiakkuuden hallinta
 • sosiaalisen median hyödyntäminen myyntityössä
 • tiimityötaidot
 • joustavuus

Haemme kiinteän porukkamme uudeksi osaseksi henkilöä, joka nauttii työskentelystä asiakkaiden kanssa ja haluaa olla osa loistavaa palvelukokemusta. Autamme asiakkaitamme kehittämään omaa toimintaansa palveluidemme avulla ja tämän sanoman eteenpäin viemisessä luotamme sinuun. Meillä toimitaan yhtenä tiiminä ja odotammekin löytävämme joukkuepelaajan, joka on valmis tukeutumaan muihin ja vastavuoroisesti tukemaan toisia.

Tarjoamme

 • Polkupyöräetu
 • Työmatkalippu
 • Lounasetu
 • Laajat vakuutusedut
 • Hyvinvointietu (hieronta)
 • Liikunta- ja kulttuurietu

Joustavuus ja vaikutusmahdollisuudet oman työn tekemiseen kuvaavat työskentelytapaamme. Kaikille meille on tärkeää, että asiakasta palvellaan hyvin ja siksi meillä tartutaan toimeen silloin, kun tarve on. Luotamme jokaiseen työntekijäämme työjärjestelyiden osalta.

Data-Enter Oy

Tarjoamme IT -palvelut yrityksille valtakunnallisesti. Avullamme yritykset voivat keskittyä oman liiketoimintansa pyörittämiseen ja kehittämiseen. Palvelumme ja ratkaisumme muodostuvat alan parhaista tuotteista ja palveluista ammattilaisten toteuttamana ja ylläpitämänä. Toimimme tällä hetkellä alueellisesti Etelä- ja Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun sekä Pohjois-Pohjanmaan alueilla. Toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa, Kuopiossa, Varkaudessa, Kajaanissa, Iisalmessa ja Kuusamossa.

Henkilöstöllämme on laaja-alaista sertifioitua osaamista vaativiin ICT-järjestelmiin, niiden suunnitteluun ja käyttöönottoon, sekä jatkuvaan ylläpitoon. Merkittävä seikka on myös henkilöstön pitkä ja laaja työkokemus alalta, jolla voimme taata parhaan mahdollisen asiakastyytyväisyyden.

Tarjoamamme palvelu on 100% kotimaista, sekä tietoturva- ja laatusertifioitua.

Kajaanissa meidät löytää osoitteesta Pohjolankatu 20, Kuopion osoite on Haapaniemenkatu 4, Joensuun toimisto sijaitsee Telitie 1D:ssä ja Kuusamossa sijantimme on Kitkantie 20.

Data-Enter on Kaisanet Oy:n tytäryhtiönä osa Kainuun Puhelinosuuskuntaa, jolla on yli 120 vuoden historia.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!