Myynnin ammattilaisia

Hae tätä työpaikkaa

Haemme usein asiakasyrityksillemme motivoituneita, tuloshakuisia MYYNNIN AMMATTILAISIA
erilaisiin myyntitehtäviin. Tyypillisiä positioita ovat esimerkiksi myyntipäällikkö, projektimyyjä, Account- tai Key Account Manager, myynti-insinööri, aluemyyntipäällikkö ja myyntiedustaja. Henkilöitä haetaan sekä B2C että B2B myynnin pariin.

Positiosta riippuen, haemme henkilöitä, jotka ovat jo kokeneita myynnin ammattilaisia tai henkilöitä, jotka haluavat kehittyä myynnin huippuammattilaisiksi. Hakemamme henkilöt ovat aikaansaavia, tulosorientoituneita, innostuneita ja sanavalmiita, mutta myös helposti lähestyttäviä. Asiakaspalveluhenkisyys sekä aito halu ratkaista asiakkaiden haasteita ovat muita tärkeitä ominaisuuksia, joita myynnin ammattilaisissa haemme.

Kiinnostaako sinua uudet haasteet myynnin parissa? Jätä hakemuksesi meille ja kerro millaisista myyntitehtävistä sinulla on kokemusta ja minkä tyyppisistä tehtävistä olet kiinnostunut.

Työpaikasta lyhyesti

  • Myynnin ammattilaisia
  • Adiente
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tätä työpaikkaa

Adiente

Adiente Oy on vuonna 2005 perustettu henkilöstöpalveluyritys. Olemme erikoistuneet rekrytointeihin, pitkäaikaisiin henkilöstövuokrauksiin, Extended DISC -henkilö- ja ryhmäanalyyseihin sekä Business Coachingiin.

Toimimme laajasti eri aloilla ja työntekijäsegmenttien parissa. Räätälöimme aina jokaisen toimeksiannon asiakasyrityksemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, ja teemme tämän henkilökohtaisest

Adiente hoitaa kaikki toimeksiannot henkilökohtaisesti sekä asiantuntevasti. Henkilön osaamisen lisäksi olennaista on hakijan soveltuvuus yritykseen ja sen kulttuuriin. Arvostamme kumppanuutta, luotettavuutta, nopeutta sekä joustavuutta. Tyytyväinen työnhakija ja asiakas sekä onnistunut rekrytointi ovat tärkeimmät tavoitteemme. 

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, ensisijaisena toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu, Business Coahingia teemme koko Suomessa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!