Myynnin asiantuntija

Tamminiitty Oy on vakavarainen metalliteollisuuden sopimusvalmistaja Säkylän Köyliössä. Työllistämme tällä hetkellä 30 metallialan ammattilaista. Olemme avoin, joustava ja keskusteleva organisaatio. Asiakkaiden tarpeiden huomiointi joustavasti ja nopeasti, on osa arvojamme. Haluamme toimia ikään kuin osana asiakkaamme tuotantoa

Kasvaneen kysynnän myötä, etsimme apuvoimia myyntiin, tilaus- ja tarjouskäsittelyyn. Aito ja palava halu palvella asiakkaita, sekä tarkkuus ja huolellisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävän hoitamisessa.

Toivomme sinulta;

- kokemusta cad-kuvien käsittelystä
- metallialan koulutusta
- aiempaa kokemusta alasta

Tarjoamme sinulle kiinteän kuukausipalkan, valmiin asiakassalkun ja myyntiryhmämme tuen. Työskentely tapahtuu konttoriltamme käsin, mutta kokemuksen karttuessa voit työskennellä myös etänä.


Jos kiinnostuit tehtävästä jätä hakemuksesi meille 21.6.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnel rekrytointiasiantuntija Henna Pöri-Myllyniemi sähköpostilla henna.pori@eezy.fi tai puhelimitse 044 7671365.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Täysipäiväinen

Tamminiitty Oy

Tamminiitty Oy on metalliteollisuuden sopimusvalmistus-, esikäsittely- ja osavalmistuspalveluita tuottava alihankinta- ja asiantuntijayritys. Erikoisosaamistamme ovat laserteknologia, särmäys, koneistus, hitsaus sekä muut esikäsittelypalvelut.

Olemme toimineet vuodesta 2014 asti, mutta Tamminiitty Oy:n juuret ulottuvat pidemmälle. Vuonna 1996 perustimme metallialan alihankintayrityksen Tamminiitty-nimen alle. Vuosituhannen vaihteen jälkeen uutena teknologiana mukaan tuli laserleikkaus ja uudistimme yritystä. Vuonna 2017 yritys rakensi uudet tilat Säkylän Köyliöön Ristolan teollisuusalueelle. Tällä hetkellä Tamminiitty Oy työllistää yli 30 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on reilut 5 miljoonaa euroa.

Sijainti: Ketjutie 4, Köyliö
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!