Myynnin ja markkinoinnin Interim positioita

Haemme asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulla motivoituneita ja osaavia henkilöitä erilaisiin myynnin ja markkinoinnin eripituisiin Interim positioihin.

Tehtäväsi:
Työtehtävät vaihtelevat toimeksiannon ja asiakasyritystemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tehtävät voivat olla junioritason toimeksiantoja, joihin riittää noin 3-5 vuoden työkokemus, tai vaativia asiantuntijatehtäviä, jolloin toivomme pidempää työkokemusta ja esimieskokemusta, tai jotain tästä välistä, kuten middle management tai asiantuntija tehtäviä.

Toivomme sinulta:
Olet koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi, ekonomi tai DI. Toivomme että olet oman alasi ammattilainen, nämä projektit ovat määräaikaisia, yleensä 6–12 kk, jolloin asiakasyrityksemme tarvitsevat ”valmiin tekijän”. Eli näihin Interim toimeksiantoihin ei ole optimaalista hakea, mikäli olet aivan urasi alussa tai mikäli haluaisit kokeilla alanvaihtoa.  

Henkilönä toivomme sinun olevan itseohjautuva, aikaansaava, joustava, positiivinen ja yhteistyökykyinen. Lisäksi toivomme sinun olevan työhösi sitoutunut, palveluhenkinen ja mukava tiimin jäsen.

Kiinnostuitko?
Lähetä meille hakemuksesi "Hae tätä työpaikkaa"-painikkeen kautta, ja kerro minkälaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Liitä mukaan myös CV:si ja kerro myös koska voisit aloittaa ja kuinka pitkästä työsuhteesta olisit kiinnostunut.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen Interim

Adiente

Adiente Oy on vuonna 2005 perustettu pieni ja kokonaisvaltainen HR talo.  Olemme erikoistuneet rekrytointeihin, pitkäaikaisiin henkilöstövuokrauksiin, tiimikehitykseen sekä henkilö- ja ryhmäanalyyseihin. Teemme myös outplacement toimeksiantoja sekä Business Coachingia, yksilö ja tiimitasolla. Autamme myös yrityksiä ja organisaatioita HR konsultoinnin muodossa.

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, ensisijaisena toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu, Business Coahingia teemme koko Suomessa. Lue lisää meistä sekä toimintatavastamme sivuillamme www.adiente.fi
Sähköposti: info@adiente.fi
Sijainti: Keilaranta 1
Logo

Myynnin ja markkinoinnin Interim positioita

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!