Vakituinen työ

Myynnin projektipäällikkö, Mediaplanet

Hae tätä työpaikkaa

Asiakkaamme Mediaplanet Oy on Euroopan ja Pohjois-Amerikan suurin riippumaton mediatalo, joka on erikoistunut sisältömarkkinointiin ja erilaisten mainosratkaisujen toteuttamiseen. Yritys julkaisee päivä- ja talouslehtien välissä kansainvälisesti yli 1 000 teemalehteä vuosittain ja tuottaa lähes saman verran digikampanjoita. Suomessa he ovat toimineet vuodesta 2005. Maailmanlaajuisesti yhteistyökumppaneihin kuuluu muun muassa The Times, Washington Post, Svenska Dagbladet ja Berliner Zeitung, Suomessa Helsingin Sanomat, Kauppalehti ja HBL.

Asiakastamme ja heidän yrityskulttuuriaan kuvaavat termit energisyys, motivoituneisuus, bisneskeskeisyys, ammattimaisuus ja vastuuntuntoisuus.

Toiminnan kasvaessa haemme nyt Mediaplanetille Myynnin projektipäälliköitä vakituiseen työsuhteeseen, heidän Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan toimistoonsa.

Tehtävä:
Myynnin projektipäällikkönä työskentelet erilaisten teemajulkaisujen ja digikampanjoiden myynti- ja projektipäällikkönä. Vastaat projektista kokonaisuudessaan aina julkaisujen sisällöstä, kampanjoiden B2B myyntiin ja projektin kaupallisen menestykseen saakka.  Vastaat myös julkaisusi ulkoasusta yhteistyössä yrityksen sisältöosaston kanssa. Työssäsi korostuu myynti- ja neuvottelutaidot, idearikkaus ja mielenkiintoisen sisällön keksiminen julkaisuihin. Tämä on itsenäinen nopeatempoinen työ, jossa yrittäjähenkisesti saat vastata projektisi läpiviemisestä noin 6-8 viikon sykleissä.


Toivomme sinulta:
Nautit myynnistä, ideoimisesta ja tuloksen tekemisestä. Pidät itsenäisestä työstä, olet omatoiminen ja aikaansaava. Sinulla on erinomaiset sosiaaliset ja vuorovaikutustaidot, olet energinen, kilpailuhenkinen, motivoitunut ja uraorientoitunut. Olet myös periksiantamaton, uskot itseesi, sinulla on hyvä stressinsietokyky ja aimo annos luovaa älykkyyttä. Voit olla vastavalmistunut tai alan kokenut konkari, mutta toivomme, että olet elementissäsi juuri myyntityössä.  


Tarjoamme sinulle:
Mediaplanet on yritys, jossa on vahva yrityskulttuuri ja jossa tiedetään, että menestys on työntekijöiden aikaansaamaa. Siellä panostetaan paljon työntekijöihin, yhteishenkeen ja urapolkuun. Mediaplanetissa on mahdollista edetä, ja mahdollista työskennellä myös yrityksen ulkomaan yksiköissä ja luoda kansainvälinen ura, mikäli niin haluaa. Sinulle tarjotaan erinomainen perehdytys ja Mediaplanetin ammattilaiset tukevat sinua työssäsi ja urallasi. Työstä maksetaan reilu pohjapalkka sekä tulokseen sidottu provisio.

Tämä on vakituinen tehtävä, joka alkaa mahdollisimman pian.


Onko tämä sinun seuraava työpaikkasi? Hae paikkaa mahdollisimman pian, lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi, puh. 050 572 6439.

Työpaikasta lyhyesti

  • Myynnin projektipäällikkö, Mediaplanet, Vakituinen työ
  • Adiente
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tätä työpaikkaa

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Myyntiosaamista
  • Hyviä neuvottelutaitoja
  • Hyviä projektinhallintataitoja
  • Energisyyttä
  • Hyviä kommunikointitaitoja
  • Hyviä sosiaalisia taitoja

Adiente

Adiente Oy on vuonna 2005 perustettu henkilöstöpalveluyritys. Olemme erikoistuneet rekrytointeihin, pitkäaikaisiin henkilöstövuokrauksiin, Extended DISC -henkilö- ja ryhmäanalyyseihin sekä Business Coachingiin.

Toimimme laajasti eri aloilla ja työntekijäsegmenttien parissa. Räätälöimme aina jokaisen toimeksiannon asiakasyrityksemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, ja teemme tämän henkilökohtaisest

Adiente hoitaa kaikki toimeksiannot henkilökohtaisesti sekä asiantuntevasti. Henkilön osaamisen lisäksi olennaista on hakijan soveltuvuus yritykseen ja sen kulttuuriin. Arvostamme kumppanuutta, luotettavuutta, nopeutta sekä joustavuutta. Tyytyväinen työnhakija ja asiakas sekä onnistunut rekrytointi ovat tärkeimmät tavoitteemme. 

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, ensisijaisena toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu, Business Coahingia teemme koko Suomessa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!