Myynti-insinööri

Haemme

MYYNTI-INSINÖÖRIÄ

Vastaat Klüber-voiteluaineiden ja palveluiden myynnistä nimetylle asiakaskunnallesi. Teet aktiivista myyntityötä ja luot uusia asiakkuuksia. Raportoit omasta myyntityöstäsi Suomen myyntipäällikölle.

Edellytämme sinulta:

  • soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta, esim. ammattikorkeakoulusta
  • aktiivista ja aloitteellista toimintatyyliä
  • kiinnostusta tekniikasta ja ymmärrystä mekaanisten koneiden toimintaperiaatteista
  • kykyä suunnitella ja toteuttaa työsi itsenäisesti ja vastuullisesti
  • sujuvaa työssä tarvittavien tietojärjestelmien käyttötaitoa (CRM ja MS Office)
  • matkustusvalmiutta Suomessa ja joitakin kertoja vuodessa myös ulkomailla englannin kielen käytännön osaamista kansainvälissä toimintaympäristössä

Muu kielitaito ja aiempi kokemus kunnossapidon tehtävistä tai teollisuuden myyntitehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan vakavaraisessa yhtiössä alansa huipputuotteiden parissa. Pääset Klüberin laajaan ja pitkäkestoiseen koulutusohjelmaan, jossa sinusta koulutetaan voitelutekniikan huippuosaaja. Toimipaikkasi voidaan sopia joustavasti asuinpaikkasi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin konsultti Ilpo Niemelä, p. +358 50 366 7708 / ilpo.niemela@eezy.fi Lähetä englanninkieliset hakemustiedostot ja palkkatoivomuksesi viimeistään 29.9.2022 hakulinkin kautta.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Klüber Lubrication

Klüber Lubrication valmistaa erikoisvoiteluaineita teollisuudelle ja työllistää yli 2300 työntekijää yli 30 maassa. Klüber Lubrication on osa Freudenberg-konsernia. Klüber Lubrication tarjoaa noin 2000 erilaista erikoisvoiteluainetta, joista monet on kehitetty ja valmistettu asiakkaiden erityisvaatimusten mukaan. Asiantuntevalla ja asiakaslähtöisellä konsultoinnilla ja laaja-alaisilla palveluilla työntekijämme ovat luoneet Klüber Lubricationin erinomaisen maineen teollisuuden ja kaupan kumppanina. Klüber Lubrication Nordicin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. www.klueber.com/fi

Sijainti: Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Turku, Kuopio, Oulu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!